Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν συμβουλεύουν σωστά τον Σπυρόπουλο!

Αν ισχύει η είδηση ότι ο Σπυρόπουλος δε δέχτηκε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε αυτή η ενέργειά του είτε οφείλεται σε επιπολαιότητα ...

Αν ισχύει η είδηση ότι ο Σπυρόπουλος δε δέχτηκε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε αυτή η ενέργειά του είτε οφείλεται σε επιπολαιότητα είτε, που είναι και το πιθανότερο, οφείλεται σε λάθος συμβουλή.


Ο Πανιώνιος έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους και το έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν προτίθεται ν' αποτελέσει ανάχωμα στην εξέλιξη κανενός! Ο λόγος για τον οποίον γίνεται η πρόταση ανανέωσης είναι για να έχει η ομάδα κάποιο οικονομικό όφελος όταν ο ποδοσφαιριστής παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι και σωστό και δίκαιο, διότι μέσω της ομάδας αναδεικνύεται και προοδεύει ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Σπυρόπουλος είναι γεγονός ότι παρουσίασε φέτος θεαματική εξέλιξη, όμως δεν έχει φτάσει ακόμη σε σημείο που να μπορεί ν' αγωνιστεί σε ομάδα ή πρωτάθλημα υψηλών προδιαγραφών. Η παραμονή του στον Πανιώνιο, τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμη, θα βοηθήσει εξαιρετικά την καριέρα του. Άλλωστε τα πετυχημένα βήματα προς την κορυφή είναι αυτά που γίνονται αργά αλλά σταθερά. Αν ο Σπυρόπουλος το κατανοήσει τότε θα έχει μια επιτυχή σταδιοδρομία, αν όχι ενδέχεται να παρουσιάσει μηδαμινή ως ελάχιστη πρόοδο.

Δεν έχει λοιπόν παρά να το ξανασκεφτεί. Αν όμως θέλει να φύγει ας το κάνει. Στον Πανιώνιο δε μπορεί και δεν πρέπει ν' αγωνίζεται κανένας με το ζόρι! Να γνωρίζει όμως ότι στον Πανιώνιο θα έχει προσφέρει ελάχιστα σε σχέση μ' αυτά που του πρόσφερε ο Ιστορικός!

Άρθρο του αναγνώστη μας Πάνου Κατσούλα
Εκπ/κός

Δεν υπάρχουν σχόλια