Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ευχές των ποδοσφαιριστών για τις γιορτές στα panionianea.gr

Τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα, αλλά και για το νέο έτος έδωσαν, μέσω του  panionianea.gr , έντεκα ποδοσφαιριστές του Ιστορικού. Γιορτι...

Τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα, αλλά και για το νέο έτος έδωσαν, μέσω του panionianea.gr, έντεκα ποδοσφαιριστές του Ιστορικού.


Γιορτινές μέρες διανύουμε και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει το 2012 και να έρθει η νέα χρονιά, η οποία ελπίζουμε όλοι πως θα είναι πολύ καλύτερη, με υγεία και επιτυχίες για τον Ιστορικό μας. 

Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με παίκτες του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, οι οποίοι με μεγάλη χαρά έδωσαν τις ευχές τους προς όλο τον κόσμο...

Αναλυτικά οι ευχές των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών

Χρήστος Αραβίδης: Εύχομαι τα Χριστούγεννα εκτός από Θεία Φώτιση να φέρει υγεία, και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Μάρκος Ντούνης: Καλές γιορτές σε όλους. Πάνω απ’ όλα υγεία, ευτυχία και να μπει καλά το νέο έτος με μεγαλύτερες επιτυχίες και περισσότερες ευχάριστες στιγμές για όλους μας.

Αλέξανδρος Κούρος: Μακάρι το νέο έτος να φέρει υγεία και χαρά μόνο. Τίποτα παραπάνω. όλα τα αλλά πάνε και έρχονται. Καλές Γιορτές.

Τάσος Αυλωνίτης: Εύχομαι υγεία σε όλους πάνω απ’ όλα. Αγάπη, ευτυχία και η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει.

Κώστας Περιστερίδης: Εύχομαι χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια. Υγεία σε όλο τον κόσμο. Το 2013 ελπίζω να φέρει μόνο χαρές και ευτυχία!

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Εύχομαι υγεία σε όλους και το νέο έτος η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Νίκος Γιαννακόπουλος: Υγεία σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου και τον υπόλοιπο κόσμο. Να κάνουμε όλοι υπομονή, γιατί θα έρθουν ευχάριστες μέρες και καλά αποτελέσματα την καινούργια σεζόν!

Βασίλης Ροβας: Εύχομαι στους φίλους του Πανιωνίου υγεία, ευτυχία στις οικογένειες τους και αν είναι όλοι αγαπημένοι το νέο έτος. Η ομάδα τους χρειάζεται.

Βασίλης Μπούζας: Εύχομαι σε όλο το κόσμο να έχει υγεία, ευτυχία και να περάσει όμορφα και ξένοιαστα στις γιορτές με αυτούς που αγαπάει και τον αγαπάνε.

Αλέξης Σμύρλης: Να έχει όλος ο κόσμος την υγεία του και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Όσον αφορά την ομάδα μας, να επανέλθουμε στις επιτυχίες και να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο.

Εμάνουελ Οκόγε: Χρόνια πολλά σε όλους. Να έχει όλος ο κόσμος την υγεία του και η ομάδα μας το νέο έτος να φτάσει σε πολλές επιτυχίες.

 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΜΙΡΗ.. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή