Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα panionianea.gr οι ευχές αθλητών του Ερασιτέχνη για τις γιορτές

Ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά έδωσαν, μέσω του panionianea.gr , αθλητές από τμήματα του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά οι ευχές των αθλ...

Ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά έδωσαν, μέσω του panionianea.gr, αθλητές από τμήματα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά οι ευχές των αθλητών...

Ζάχος Αναστασιάδης (Πόλο): Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες. Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας δώσει δύναμη για ακόμα καλύτερη συνέχεια σε όλα τα αθλήματα του συλλόγου!

Μάριος Βαλβιανός (Βόλεϊ): Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος Χρόνος! Εύχομαι το 2013 που έρχεται να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς για να πάμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Καλή Χρονιά!

Ελένη Στεργιοπούλου (Μπάσκετ): Πάνω απ’ όλα εύχομαι υγεία σε όλους και εμείς με την σκληρή δουλειά θέλουμε να ελπίζουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας.

Ενίσα Σεμανιάκου (Μπάσκετ): Χρόνια πολλά σε όλους τους Πανιώνιους και από μένα. Εύχομαι το καινούργιο έτος να φέρει το τέλος τις κρίσης στην Ελλάδα. Εύχομαι σε όλους (παίχτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους, ο καινούργιος χρόνος να τους φέρει υγεία, ευτυχία και να δουν την ομάδα όπως την ποθούν.

Σοφία Ερμείδου (Μπάσκετ): Εύχομαι να άλλαζε η κατάσταση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Μακάρι να υπάρξει περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη…

Ντένης Ντίντης (Χάντμπολ): Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι γεμάτα χαρά, αγάπη και ζεστασιά. Εύχομαι να υποδεχτούμε το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο και το 2013 να έχει μόνο επιτυχίες, χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές και πάνω απ’ όλα με υγεία για όλους τους ανθρώπους.

Γιάννης Αργυρός (Χάντμπολ): Η ευχή μου για φέτος είναι να ζήσουμε όλοι όσο πιο ευχάριστα και ποιοτικά γίνεται. Μακριά από την μιζέρια. Όλα τα άλλα θα έρθουν!

Μαριλένα Σαγάνη (Βόλεϊ Γυναικών): Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία κι ευτυχία σε αθλητές κ φιλάθλους της ομάδας μας. Μόνο νίκες και καλές στιγμές εντός και εκτός γηπέδου για την Πανιωνάρα!

Κωνσταντίνα Νάστου (Βόλεϊ Γυναικών): Χρόνια πολλά. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει θετική σκέψη και ενέργεια για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με όρεξη και δημιουργία και όλα θα είναι πιο όμορφα. Καλά Χριστούγεννα!

Γλυκερία Κωνσταντίνου (Βόλεϊ Γυναικών): Εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους, με υγεία και νίκες για όλο τον Πανιωνιο. Το νέο έτος να μας φέρει αγάπη και δύναμη. Καλές γιορτές!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια