Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θερμές ευχές από την ομάδα μπάσκετ, μέσω του panionianea.gr

Τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ευχές τους προς όλο τον κόσμο, μετέφεραν μέσω του panionianea.gr , οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ...

Τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ευχές τους προς όλο τον κόσμο, μετέφεραν μέσω του panionianea.gr, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού. 


Οι κυανέρυθροι άσοι ευχήθηκαν με... μία φωνή υγεία σε όλο τον κόσμο και επιτυχίες για τον Πανιώνιο στο νέο έτος.

Αναλυτικά οι ευχές των παικτών του μπασκετικού Πανιωνίου στα panionianea.gr

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και δύναμη. Να είμαστε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Νίκος Παππάς: Χρόνια πολλά λοιπόν και από μένα. Καλές γιορτές με υγεία και εύχομαι το 2013 να είναι μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας, τον Πανιώνιο!

Μαρκ Πέιν: Εύχομαι η οικογένειά μου και ο καθένας που ταξιδεύει να έχουν ασφαλή ταξίδια. Να θυμόμαστε όλοι πόσο ευλογημένοι είμαστε για όλα αυτά που μας δίνονται και ζούμε. Υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα.

Μάριος Μπατής: Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία. Ο κόσμος να έρθει στα γήπεδα και μακάρι στο νέο έτος να γευτούμε πολλές χαρές με την ομάδα μας.

Βασίλης Καββαδάς: Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια να έχουμε.

Γιάννης Αθηναίου: Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο τον Πανιώνιο κόσμο, με υγεία ευτυχία και πάντα Πανιώνιες χαρές.

Γιώργος Μπόγρης: Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία, πολύ μπάσκετ, και αγαπημένα πρόσωπα. Ευχές μου για τον νέο χρόνο τα όνειρα και οι φιλοδοξίες όλων.

Γιάννης Αθανασούλας: Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα με ελπίδα και υγεία.

Σπύρος Μοτσενίγκος: Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και υγεία, ευτυχία και αγάπη για κάθε μέρα της νέας χρονιάς!

Δημήτρης Αγραβάνης: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία. Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια