Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ίδιο έργο θεατές...

Πραγματικά προσπαθώ να γράψω για το χτεσινό παιχνίδι ήρεμος και δεν μπορώ να το κάνω. Ο Σπάθας σαν άλλοτε Σπανέας (από Σπα ξεκινάει το όνομα...

Πραγματικά προσπαθώ να γράψω για το χτεσινό παιχνίδι ήρεμος και δεν μπορώ να το κάνω.

Ο Σπάθας σαν άλλοτε Σπανέας (από Σπα ξεκινάει το όνομα και των δυο και οι δυο για τα μεγάλα αφεντικά τους, δουλεύει ο πρώτος και δούλευε ο δεύτερος αλλά σε διαφορετικές εποχές) έκανε το έργο του που όλοι μας γνωρίζαμε πως θα γίνει.

Όταν ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα αυτός από τον σύνδεσμο του ολυμπιακού, ε συγνώμη από τον σύνδεσμο του Πειραιά ήθελα να πω, σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ όφειλε να βγάλει ανακοίνωση προς τον τύπο και για τον κόσμο μας και να αναφέρουμε το ότι διαφωνούμε στο να μας ¨παίξει¨ ο Σπάθας και να αναφέρουμε ότι θα είναι σε εντεταλμένη αποστολή, όπως και ήταν δηλαδή.

Αυτό πιστεύω εγώ και δεν με ενδιαφέρει αν διαφωνούν κάποιοι ή αν συμφωνούν κάποιοι άλλοι γιατί αυτή είναι η γνώμη μου και σε όποιον αρέσει!

Με μια ανακοίνωση λοιπόν για τον Σπάθα πριν τον αγώνα καλύπτεις πολλά και προ πάντων την αξιοπρέπεια της ομάδας και του κόσμου.

Στα αγωνιστικά η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί με μια γκολάρα του Χρήστου Αραβίδη, αλλά η χαρά μας κράτησε λίγο καθώς η ατυχία μας συνεχίστηκε και με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Σπυρόπουλου, οι... σιχαμεροί ισοφάρισαν και το ημίχρονο έληξε κάπως έτσι.

Βέβαια ο ας τον πούμε διαιτητής το ¨έργο¨ του το είχε ξεκινήσει με τα φαλτσοσφυρίγματα, καθώς μας έκοβε συνέχεια και μόλις ακουμπούσαν τις πλαστικές κούκλες-ποδοσφαιριστές της ομάδας του¨ έδινε φάουλ, καθώς το τζαρτζάρισμα στο σχολείο που του τα μάθαιναν δεν το γνώριζε γιατί εκείνη την ημέρα μάλλον θα απουσίαζε!

Ο ολυμπιακός είχε την υπεροχή του αγώνα καθώς έπαιζε με 14 παίχτες και εμείς παίζαμε με πολλά μικρά παιδιά στην ενδεκάδα.

Είχε και 3 δοκάρια, όντως, αλλά το αναφέρουν με ενθουσιασμό τα... κάποια παπαγαλάκια δημοσιογράφοι του ΟΣΦΠ.... Τρία δοκάρια τα οποία το ένα ήταν με χέρι του Αμπτούν και άλλο ένα με φάουλ του Μήτρογλου, το οποίο φάουλ δεν υπήρχε, εντάξει κάνατε και ένα κανονικό δοκάρι.

Το γκολ του Τζιμπούρ λένε οι... καλοβολεψάκηδες δημοσιογράφοι ότι ήταν κανονικό και όχι με το χέρι, ούτε ήταν σε θέση οφσάιντ, ήταν δύο σε ένα, και χέρι και οφσάιντ λοιπόν αλλά ποιος έχει τα άντερα να το πει;

ΚΑΝΕΝΑΣ, γιατί μετά τέλος η καριέρα του.

Ολυμπιακέ των εκατομμυρίων χρειάζεσαι την βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσεις τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ; ΕΛΕΟΣ!

Παίξε ποδόσφαιρο και κέρδισε αν μπορείς. Δεν είναι κακό καμιά φορά να μην παίξεις καλά και να χάσεις, άλλωστε όλες οι ομάδες χάνουν κάποτε.

Αλλά εσείς ξέχασα έχει πει ο πρόεδρος σας να τελειώσετε το πρωτάθλημα αήττητοι.

Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Ίντερ και όλες οι ομάδες τέτοιου επιπέδου καμιά φορά χάνουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους. Εσείς όχι, ποτέ!

Γιατί δεν παίζεται τότε μεταξύ σας;

Κάντε ένα πρωτάθλημα με πολλούς ολυμπιακούς, παναθηναϊκούς και αεκ και να παίζεται μόνοι σας.
Σας βαρέθηκα. Σας σιχάθηκα!

Αλλά ότι κάνετε εδώ στο ελλαδιστάν εσείς, σας το κάνουν έξω στην Ευρώπη που σας θεωρούν μικρή ομάδα.

Για εδώ λοιπόν καλοί είστε!!!

Ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικούν Σπάθα και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ.... !!

Για να μην ξεχνιόμαστε !

Άρθρο που μας έστειλε ο Σταμάτης Βαρσάκης και έχει δημοσιευτεί και στο μπλοκ του monopanionios.blogspot.gr...

9 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ
    GEORGE PANTHER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN NOMIZO NA IPARXI ANTHROPOS POU NA MI SIMFONI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να μην υπάρχουν ρε φίλε; Αναθεώρησε τη φράση σου σε: "Δεν νομίζω να υπάρχει φανατίλας Πανιώνιος που να μη συμφωνεί". Τρελαθήκατε τελείως; Ρε που το είδατε το χέρι του Αμπντούν; Στο στήθος;;; Του Τζιμπούρ το οφσάιντ και το χέρι που το είδατε; Ρε μάθετε να βλέπετε λίγο μπαλίτσα χωρίς οπαδικά γυαλιά. Βλέπετε καλύτερα ισπανικό πρωτάθλημα. Joder hombres, joder! Και ναι είναι μεγάλος ξεφτίλας ο Μαρινάκης αλλά τα βάζετε όλα σε ένα σακί. Για να μη μιλήσω για το ανυπόστατο επιχείρημα περί Ευρώπης. Δείτε λίγο τα νούμερα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και μετά πείτε ότι τον βλέπουν σαν μικρό. Όχι ότι δεν έχει φάει σφαλιάρες, αλλά έχει δώσει κιόλας! Και διπλά έχει κάνει και στο κάτω κάτω ας παίξει Ευρώπη ο Πανιώνιος και να κάνει, έστω 3 νίκες με αηιοπρεπείς ομάδες και όχι του κώλου, και μετά τα ξαναλέμε. Α ξέχασα εσείς δεν στήνετε και ποτέ μα ποτέ παιχνίδια. Για ΟΛΕΣ τις συμφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ομάδας σας φταίει ο κακός και σιχαμερός Ολυμπιακός! Ένα 5-2 με Ντιναμό Τυφλίδας σας λέει κάτι; Άντε δείτε την καμπούρα σας πρώτα ρε καραγκιόζηδες. Έλεος πια με την καραμέλα της διαιτησίας! Και αν δεν σας αρέσει η έξοδος είναι από κει. Πάρτε όλους τους αγνούς "μικρούς" εκτός ΠΟΚ και φτιάχτε πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ δηλαδή τα βλέπεις με ερυθρόλευκα γυαλιά? Έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο? Γνωρίζεις τους κανονισμούς? Θες να σου κάνω δώρο το βιβλίο με τους κανονισμούς να το διαβάσεις τώρα στις γιορτές? Μπας και μάθεις τους κανονισμούς γιατί εσείς έχετε δικούς σας σε κάθε αγώνα. Το χέρι του Αμπτούν εσύ το βλέπεις κοιλιά?
    Το χέρι του Τζιμπούρ εσύ το βλέπεις πόδι!!! Κολλύρια φίλε!!! Όσο για τους βαθμούς στην Ευρώπη όποτε βγαίνουμε εμείς φέρνουμε περισσότερους από ότι η κούλα ο πάοκ, εσείς ναι τα τελευταία χρόνια ναι κάτι κάνετε στην Ευρώπη, αλλά εγώ ανάφερα το παράδειγμα στην Ευρώπη για εσάς διαιτητικά, δηλαδή ότι κάνετε εσείς εδώ στην Ελλάδα σαν θεωρητικά μεγάλη ομάδα να ευνοείστε έναντι σε μικρότερες ομάδες, έτσι σας βλέπουν οι διαιτητές όταν παίζεται έξω, λίγες φορές έχετε αδικηθεί?
    Για μένα ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα γιατί έχω διαφορετική ιδεολογία, για εσενα μπορεί όχι. Το ποδόσφαιρο όμως πρέπει να παίζεται καθαρά αγωνιστικά και όποιος είναι σε καλύτερη μέρα να νικήσει, σαφώς και είστε πιο καλοί ομάδα από εμάς, αλλά αν μια μέρα δεν παίξετε καλά, στο παιχνίδι είναι και να χάσετε, εσείς θέλετε να νικάτε πάντα όμως.
    Όσο για τα στημένα που λες και αν μου θυμίζει κάτι η Ντιναμό Τιφλίδας όσες έρευνες και να έγιναν δεν βρήκαν κάτι.
    Οπότε τι?
    Εσένα να σου θυμίσω την παράγκα και τα λόγια πρώην προέδρου σου ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ……!!!
    Και στην καινούργια παράγκα πάλι υπήρχαν κάτι περίεργες συνομιλίες ερυθρόλευκου…..
    Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου μην μιλάς για σχοινί.
    Σταμάτης ο συντάκτης του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. File esy pou yposthrhzhs ton Olybiako kai th diethsia , kaneis den eipe pws den eisai kalhterh omada (fetos) oute exei provlhma o Panionios an phgenhs esy h opiadipote Ellhnikh omada kala sthn Europh, apla 8eloume ena dikeo Ellhniko prwta8lhma me eukeries gia olles ths omades na vgoune Europh kai na diekdikhsoune kati , kai dysthxos edw kai kapia xronia o monos pou vgenei CL xwris prokrimatika einai o Olybiakos...Pragmatika kati pou rwtao ollous tous Gavrous filous m , Eiste perifanh gia ta asteria sas tosa xronia kai thn paragka kai eiste perifanh pou sas krazoun h mises "kai liga leo" Ellhnikes omades ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τά λεφτά τά γ......μένα,τά λεφτά ´αγοράζουν παίκτες καί ´´πρωταθληματα ´´.Χωρίς λεφτά τό γ....μένο ΠΟΚ θά είχε τήν τύχη τού Φωστηρα,τής προοδευτικής,τού Εθνικού,τού Απόλλωνα. Μόνο αληθινά Μεγάλη Ομάδα στήν Αθήνα είναι μία καί ας μή έχει πάρει ΠΌΤΕ πρωτάθλημα και ακούει στό ιστορικό όνομα ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κα ´η μένο τό ΠΟΚ. Πάντα νικάει,δέν έχει σημασία πώς;Αρκεί να νικάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ.Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γινεται μελοι,παρτε μετοχες και διαρκειας να εχουμε εσοδα να μην πουλαμε πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή