Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να δέσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια»

Να δέσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια είναι το ζητούμενο στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Κώστα Περιστερίδη. Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού μ...

Να δέσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια είναι το ζητούμενο στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Κώστα Περιστερίδη.


Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sentra 103,3 και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Πανιωνίου, στην απόφαση του να αφήσει την Ολλανδία για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και στην άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ του Σπυρόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα πέναλτι: «Όλα μπαίνουν κι όλα πιάνονται. Διαλέγεις γωνία και πέφτεις. Αν σουτάρει ο αντίπαλος στη μέση της εστίας θα είναι πολύ δύσκολο».

Για την κλήση του στην εθνική και όσα γράφουν οι εφημερίδες: «Δεν διαβάζω καθόλου εφημερίδες. Με ομαδική προσπάθεια έρχονται οι καλές εμφανίσεις και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου».

Για την απόφασή του να επιστρέψει από την Ολλανδία: «Αν δεν ήταν η οικονομική κρίση θα έμενα στο εξωτερικό. Αλλά η κρίση έδωσε την ευκαιρία να προωθηθούν ταλέντα. Είναι κρίμα που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μου δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία να παίξω και να φανώ για αυτό γύρισα».

Για την πορεία του Πανιωνίου: «Κερδίσαμε κάποια παιχνίδια στην αρχή και βρεθήκαμε σε υψηλές θέσεις, αλλά τώρα αντιστράφηκαν τα αποτελέσματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δέσει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τότε θα μιλήσουμε για κάτι άλλο. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα εκπλήξει τον κόσμο».

Για την απόδοση του Πανιωνίου: «Μας ευχαριστεί που ο απλός κόσμος ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Υπάρχει μεγάλη πίεση γιατί ο κόσμος κάνει λόγο για πεντάδα ή κάτι καλύτερο. Όμως, για εμάς στόχος παραμένει η παραμονή και το χτίσιμο της ομάδας».

Για το αυτογκόλ του Σπυρόπουλου στο χθεσινό ματς: «Πρώτα σκέφτηκα τον συμπαίκτη μου και το πώς θα συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά και να μην τον πάρει από κάτω. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Κι εμείς ήμασταν τυχεροί με τον ΟΦΗ όταν μπήκε ένα παρόμοιο αυτογκόλ, τώρα το δεχθήκαμε εμείς. Αυτά συμβαίνουν. Το θέμα είναι να συνεχίσεις και να μην μείνεις σε αυτό το γκολ».

Για όσα έμαθε στην Ολλανδία: «Να παραμένω ήρεμος γιατί όπως η ζωή συνεχίζεται, έτσι και το παιχνίδι. Ο εκνευρισμός σού γυρνάει μπούμερανγκ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είναι καλύτερος από τον Ελευθερόπουλο απάντησε έξυπνα: «Σαν προπονητής... Ο Ελευθερόπουλος φυσικά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια