Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Απόλλωνας Πάτρας που κατάφερε να στείλει το παιχνίδι σε δύο παρ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Απόλλωνας Πάτρας που κατάφερε να στείλει το παιχνίδι σε δύο παρατάσεις πριν τελικά καμφθεί η αντίστασή του από το σύνολο του Ιστορικού, το οποίο πια δείχνει να βρίσκει για τα καλά τα πατήματά του.


Αμφότερες οι ομάδες, μας χάρισαν τρία φανταστικά δεκάλεπτα και μονομαχίες που δεν βλέπουμε συχνά στα Ελληνικά παρκέ.

Ο Πανιώνιος, έχοντας σαφώς καλύτερο σύνολο, όποτε έπαιρνε το παιχνίδι στα σοβαρά ανέβαζε τη διαφορά όχι όμως σε επίπεδα που να του εξασφαλίσουν μια εύκολη νίκη με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πλησιάζει σε όποια λάθη της ομάδας μας.

Μόλις στη δεύτερη παράταση πέρασε για πρώτη φορά ο αξιόμαχος Απόλλωνας μπροστά στο σκόρ, με τέσσερις πόντους μάλιστα, κι εκεί πιστεύω κάτι μας ταρακούνησε. Σοβαρευτήκαμε, αρχικά μ' ένα 6-0 σερί ξαναπήραμε το προβάδισμα και έχοντας σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς ανεβάζοντας στις 8 τις νίκες μας.

Το μόνο μεμπτό σημείο είναι πως αν καταφέρναμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι για το ματς της Τετάρτης. Δεν μπορείς όμως να τα έχεις όλα δικά σου.

Τέλος καλό, όλα καλά. Πάμε για τον ΠΑΟ τώρα.
Γερά. Δυνατά. Με τσαμπουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια