Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αφιερωμένη στον κόσμο μας η νίκη»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το νικητήριο παιχνίδι του Ιστορικού στη Πάτρα. "Ήτα...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το νικητήριο παιχνίδι του Ιστορικού στη Πάτρα.


"Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και ξέραμε ότι θα είναι ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας μας έχει δείξει πως θα μπορούσε να έχει στο πρωτάθλημα 10 νίκες, καθώς όσα ματς έχει χάσει ήταν στον πόντο. Στα περισσότερα ματς δείχνει πως είναι μια σκληρή και αθλητική ομάδα. Το ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο έργο και αυτό επιβεβαιώθηκε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είχαν το κουράγιο ενώ ισοφαρίστηκαν δυο φορές να γυρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Σίγουρα το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και επίσης υπήρξε ωραία ατμόσφαιρα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας και στο Νίκο. Αν μη τι άλλο τέτοια ματς φέρνουν κι άλλο τον κόσμο στο γήπεδο είναι διαφήμιση αυτό το ματς και καλό που είχε ευκαιρία να το δει ο κόσμος από την τηλεόραση.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ανταπεξέλθουν, σίγουρα και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν αν έχουν κερδίσει. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Φάνηκε η βοήθεια όταν ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και καταφέραμε και γυρίσαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια