Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυσαρέσκεια σε διοίκηση και «Ελέ»

Δύσκολα φαίνεται πως θα αντιστραφεί το κλίμα σχετικά με το θέμα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι διατεθειμένος-έ...

Δύσκολα φαίνεται πως θα αντιστραφεί το κλίμα σχετικά με το θέμα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι διατεθειμένος-έως τώρα τουλάχιστον-να αλλάξει γνώμη και να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Πανιώνιο.


Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ δεν είναι ευχαριστημένος από την πρόταση που του έχει καταθέσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ, παρά το γεγονός πως υπάρχει μία... γενναία αύξηση στις οικονομικές του αποδοχές, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ιστορικού του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με 45.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και κλιμακωτές αυξήσεις για τα επόμενα δύο έτη (σ.σ. 55.000 τον δεύτερο και 65.000 τον τρίτο).

Ο νεαρός άσος, όμως, ζήτησε συμβόλαιο, με αποδοχές που αγγίζουν τις 80.000 ευρώ ανά έτος, τη στιγμή που του τρέχον συμβόλαιο που έχει του προσφέρει αμοιβή της τάξεως των 12.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι απαιτήσεις του Σπυρόπουλου ξαφνικά ανέβηκαν ανέβηκαν πολύ, με αποτέλεσμα αυτή η στάση του να φέρει την έντονη δυσαρέσκεια σε διοίκηση και προπονητή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξαφνιάστηκε-δυσάρεστα- από την απόφαση του 20χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς, όπως και η διοίκηση, θεωρεί πως δεν εκτίμησε το γεγονός πως στον Πανιώνιο πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, τη στιγμή που την περασμένη σεζόν κατάφερε να μετρήσει, μόλις, ελάχιστες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League 2 με την Νίκη Βόλου, όπου είχε δοθεί δανεικός.

Πάντως, όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής την τωρινή χρονική στιγμή δεν φαίνεται να έχει σκοπό να αλλάξει γνώμη και να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει και έτσι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα Κ.20 του συλλόγου, παρακολουθώντας τα παιχνίδια του Ιστορικού στον δεύτερο γύρο από την... εξέδρα!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

7 σχόλια

  1. Eξεδρα και να πληρωνεις και το εισητηριο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να πάρει και κανένα τηλέφωνο τον Γιαννάκη τον Κοντοέ που κουβαλάνε τα ίδια μυαλά να του πεί για την αμύθητη περιουσία που απέκτησε από την καριέρα του στην ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αυτονόητο ότι ο μικρός έχει κάνει λάθος. Μάλλον τον έχουν συμβουλέψει λάθος. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσει το λάθος του τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για αυτόν αλλά και την ομάδα του.
    Αν τα ποσά που του προτάθηκαν είναι αυτά που αναφέρει το ρεπορτάζ τότε πρόκειται περί γενναίας αύξησης. Επιπλέον αυτά τα χρήματα δεν είναι μόνο πολλά για έναν νέο, μόλις 20χρονο ποδοσφαιριστή, είναι πολλά και για έναν εργαζόμενο, που σήμερα στενάζει υπό το κράτος των δραματικών περικοπών που του έχουν γίνει! Ο μικρός μάλλον δε σκέφτεται τι περνάει σήμερα ο λαός μας! Τι βαρύ τίμημα πληρώνει! Ότι η πλειονότητα των συνομηλίκων του είναι και θα παραμείνουν άνεργοι, παρά τα πλούσια προσόντα τους στον τομέα τους. Επίσης ότι π.χ. ένας παλιός δάσκαλός του με οικογένεια, που του δίδαξε τα πρώτα γράμματα, που του μίλησε για τις ιδέες του ανθρωπισμού, που προσπάθησε να τον μάθει να ξεχωρίζει το σημαντικό από το ασήμαντο στη ζωή του, δεν αμείβεται με παραπάνω από 14000 ευρώ το χρόνο ή και λιγότερα! 165000 ευρώ για 3 χρόνια σημαίνει κατά ΜΟ 4583,33 ευρώ το μήνα! Πόσοι συμπατριώτες μας αμείβονται σήμερα με τόσα χρήματα Παναγιώτη; Και μάλιστα από τόσο νωρίς;

    Πάνος Κατσούλας
    Εκπ/κός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προτεινω να σταματησουμε τις λ@λ@κιες περι εισιτηριων & εξεδρας & ας αφησουμε το Παναγιωτη να αποφασισει. η αλήθεια ειναι πως ειμαστε μια οικογενεια αλλα δυστυχως μας διοικούν λίγοι -για διοίκηση ΠΑΕ- άνθρωποι. παρόλαυτα η προταση της ομαδας είναι καλή με δεδομενη την οικονομικη μας κατασταση και την ηλικία του ποδοσφαιριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sas koroidevei olous o mikros exei klisei hdh ston gavro kai den exete parei xabari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai dunaton na asxoloumaste me ena apeiro kai anwrimo paidi pou apo ta 20 tou exei kavalhsei hdh to kalami??? h omada exei shmantikotera provlhmata. o ka8e an8rwpos kanei tis epiloges tou panagiwtaki kalh sunexeia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στην εξέδρα τέλος για εμάς....!Η αχαριστία είναι ότι χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή