Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Γιαννακόπουλος: Όποτε χρειάστηκε «δήλωσε» παρών. Ο νεαρός τερματοφύλακας στην δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση, έχοντας σχετικά ένα εύκολο απόγευμα.

Σπυρόπουλος: Καλή εμφάνιση από τον Σπυρόπουλο. Ο δεξιός μπακ του Ιστορικού ήταν εξαιρετικός στις αμυντικές του τοποθετήσεις, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Κούρος: Πολύ καλό ματς από τον νεαρό άσο. Δυναμικός όπως πάντα και σωστός στις μεταβιβάσεις του.

Αυλωνίτης: Σταθερή απόδοση από τον Τάσος Αυλωνίτη. Πρώτος στις μονομαχίες και σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό αμυντικό.

Ρόκας: Αν και δεν γνωρίζει καλά την θέση του κεντρικού αμυντικού, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά σε αυτόν τον ρόλο, έχοντας καλή συνεργασία με τον Τάσο Αυλωνίτη. Μάλιστα κατάφερε να «γράψει» και το όνομα του στην… λίστα των σκόρερ!

Ρόβας: Ο γνωστός, φιλότιμος και παθιασμένος Ρόβας. Πολύ δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής από τον έμπειρο μέσο, με τρέξιμο, μαρκαρίσματα και σωστή προώθηση της μπάλας.

Σάμαρης: Ανεβασμένος σε σχέση με τα τελευταία του παιχνίδια ο Ανδρέας Σάμαρης. Βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά την ομάδα και πρόσθεσε ένα καλό 90λεπτο στο ενεργητικό του.

Γουνδουλάκης: Από τους καλύτερους του Ιστορικού. Πολλές μπαλιές από τον Φανούρη, ωραίες ενέργειες και χωρίς αμφιβολία ήταν το καλύτερο του φετινό παιχνίδι!

Ντούνης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Αρκετές όμορφες ατομικές ενέργειες, εξαιρετική ασιστ στο γκολ του Αραβίδη και ένα γκολ. Αυτά πέτυχε ο Ντούνης στο ματς και απέδειξε ότι αποτελεί ένα ακόμη πολύ σημαντικό «εργαλείο» για τον Ελέυθερόπουλο.

Οκόγιε: Το καλύτερο παιχνίδι του Οκόγιε με τον Πανιώνιο. Πολύ τρέξιμο από τον άσο του Ιστορικού, ενώ από τα πόδια προήλθε και το πρώτο τέρμα της ομάδας.

Αραβίδης: Πολύ κινητικός ο Χρήστος Αραβίδης, ενώ σημείωσε και το τρίτο τέρμα της ομάδας. Κυνήγησε όλες τις… μπάλες στην επίθεση και γενικότερα ήταν πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι.

Καμπάνταης:  Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα ο Λεωνίδας Καμπάνταης στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Γιαννούλης: Καλά δείγματα γραφής από τον Γιαννούλη, στα περίπου 15 λεπτά που αγωνίστηκε στο παιχνίδι.

Κολοβός: Πέρασε στην θέση του Ντούνη και προσπάθησε στα λίγα λεπτά που έπαιξε να φανεί απειλητικός στην αντίπαλη εστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια