Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρόκας: «Δίκαια νικήσαμε»

Ο έμπειρος άσος του Ιστορικού, Στάθης Ρόκας, υποστήριξε πως η ομάδα είχε την απαραίτητη αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να επικρατήσει με εμφ...

Ο έμπειρος άσος του Ιστορικού, Στάθης Ρόκας, υποστήριξε πως η ομάδα είχε την απαραίτητη αποτελεσματικότητα έτσι ώστε να επικρατήσει με εμφατικό τρόπο του Πλατανιά.

«Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα εύκολο γκολ, από εκεί και πέρα καθ’ όλη τη διάρκεια είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαν οι αντίπαλοι κάποιες ευκαιρίες όμως δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», είπε αρχικά ο Στάθης Ρόκας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Αυτά έρχονται μέσα από τη δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στη συνέχεια».

Όσο για το αν οι «κυανέρυθροι» έδωσαν αποδείξεις με τη νίκη τους, πρόσθεσε: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να παίξουμε με δύναμη και πάθος για τη νίκη, όπως και κάναμε».

Για το που αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε, είπε: «Το αφιέρωσα στους δικούς μου ανθρώπους γιατί τον τελευταίο καιρό πέρασα κάποιες δυσκολίες. Είναι αυτοί που με στηρίζουν και ήθελα να τους δείξω πως τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνουν».

Ενώ για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ανέφερε: «Ο Βασίλης είναι ο άτυχος της χρονιάς. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο, δεν θα σταματήσει εδώ, θα επανέλθει και σήμερα παίξαμε και για αυτόν αλλά και για τον κόσμο μας. Πιστεύω πως θα είναι χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια