Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης  Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με την Κ...


Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης 

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Περιστερίδης:  Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν απλός θεατής, αφού δεν χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα. Στο τέρμα που δέχτηκε δε φέρει ευθύνη.

Σπυρόπουλος: Καλό παιχνίδι αμυντικά από τον νεαρό δεξιό μπακ. Επιθετικά, όμως, δεν βοήθησε ιδιαίτερα, καθώς δεν επιχείρησε να ανέβει σε πολλές φάσεις.  

Κούρος: Σταθερή απόδοση από Κούρο. Έδωσε τις μάχες του και βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες από αυτές.

Αυλωνίτης: Καλή εμφάνιση για τον κεντρικό αμυντικό του Ιστορικού στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Πρώτος στις μονομαχίες και γενικότερα συνδυάστηκε καλά με τον Λαμπρόπουλο.

Λαμπρόπουλος: Καλό ματς από τον νεαρό αμυντικό. «Έσβησε» τον Μπάρκογλου, ωστόσο στην φάση του γκολ και αυτός, αλλά και ο Αυλωνίτης έχασαν από τα μάτια τους τον Καραλή.

Ρόβας: Αθόρυβη δουλειά όπως πάντα από τον Ρόβα. Έτρεξε πολύ, με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να έχει κουραστεί πολύ. Κάτι που φαινόταν από τις κινήσεις του.

Μενδρινός: Ήταν από τους καλύτερους του Ιστορικού. Προσπάθησε να φτιάξει το παιχνίδι της ομάδας και να διασπάσει με τις πάσες του την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φανούρη.

Σάμαρης: Προσπάθησε ο Ανδρέας Σάμαρης, όμως το παιχνίδι δεν του πήγε ιδιαίτερα. Έκανε κάποια λάθη στην μεσαία γραμμή, ενώ και κάποια σουτ και στημένα που επιχείρησε δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κολοβός: Από τους πιο κινητικούς παίκτες της ομάδας. Προσπάθησε να με ατομικές ενέργειες να δημιουργήσει… ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, δυστυχώς όμως οι περισσότερες προσπάθειες του ήταν ημιτελείς.

Αραβίδης: Μαχητικός για ακόμη ένα ματς ο Χρήστος Αραβίδης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους προς την αντίπαλη εστία. Πήρε αρκετά φάουλ, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γενικότερα η εικόνα του ήταν θετική.

Καμπάνταης: Δεν τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του και έτσι δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα. Πήρε κάποιες μονομαχίες, αλλά δεν του «έκατσε» κάποια φάση για να σημειώσει ένα τέρμα.

Γουνδούλακης: Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να αλλάξει ιδιαίτερα το παιχνίδι της ομάδας. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, προσπάθησε να περάσει τις μπαλιές του, όμως η καλή αμυντική γραμμή της Κέρκυρας δεν του επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι του.

Ντούνης: Μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι. Με την ταχύτητα του ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως δυστυχώς οι προσπάθειες του δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Διαμαντάκος: Αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα και δεν μπόρεσε να κάνει ιδιαίτερα αντιληπτή την παρουσία του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια