Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος ο μπασκετικός Ιστορικός!

Πανέτοιμος για τον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα της σεζόν είναι ο Πανιώνιος που την Κυριακή στις 17.00 υποδέχεται το Περιστέρι στο κλ...


Πανέτοιμος για τον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα της σεζόν είναι ο Πανιώνιος που την Κυριακή στις 17.00 υποδέχεται το Περιστέρι στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Σκουρτόπουλος: "Νίκη για τον κόσμο μας". Αθανασούλας: "Να δώσουμε χαρά στους φίλους του Πανιώνιου".

Οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν δίχως τον τραυματία (διάστρεμμα) Βασίλη Καββαδά ενώ ο Αμερικανός Λάντον Μίλμπουρν αν και έχει χάσει αρκετά μεγάλο μέρος των προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στη μέση αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν.

Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο το Περιστέρι δηλώνοντας:

"Ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας της σεζόν είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς αφού θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε να συνδυάσουμε μία καλή εμφάνιση με τη νίκη. Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο πολλών νεαρών παικτών αλλά και την εμπειρία άλλων κάτι που το καθιστά επικίνδυνο. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αφού ο αντίπαλός μας όπως έδειξε και στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής δεν τα παρατάει. Από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το ματς και παρά τα προβλήματά μας όπως την απουσία του Καββαδά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθανασούλας δήλωσε:
"Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που θεωρητικά θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό την καθιστά επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Από την πλευρά μας στον πρώτο μας αγώνα μπροστά στο κοινό μας θέλουμε να πετύχουμε τη νίκη ώστε να έχει αντίκρυσμα και η σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία μας στη Δράμα. Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους φίλους του Πανιώνιου τους οποίους περιμένουμε να σταθούν στο πλευρό μας".

1 σχόλιο