Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης...

Δυστυχώς στο περιθώριο του αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ηλιούπολης δεν πρωταγωνίστησε το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιοι πο...

Δυστυχώς στο περιθώριο του αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ηλιούπολης δεν πρωταγωνίστησε το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιοι που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα!

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 15:00, δύο ώρες δηλαδή περίπου πριν την έναρξη του αγώνα. Με το που έφτασε στο γήπεδο η αποστολή των φιλοξενούμενων, επικράτησε ένα χάος, καθώς μαζί με τους φιλοξενούμενους ήταν και κάποιοι ιδιαίτερα... εύσωμοι άνδρες, οι οποίοι συνεπλάκησαν με οπαδοόυς του Πανιωνίου που βρίσκονταν εκτός του γηπέδου. Κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, τα οποία δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον φίλων του Πανιωνίου! Μάλιστα, υπήρξαν και πολλές μαρτυρίες ακόμα και για κατοχή όπλου από τους συγκεκριμένους ανθρώπους!

Το εν λόγω συμβάν έλαβε τέλος λίγη ώρα αργότερα με την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, όμως, το κλίμα συνέχιζε να μυρίζει μπαρούτι και μετά το τέλος του αγώνα, όπου και υπήρξαν αντεγκλήσεις και ρίψεις αντικειμένων ανάμεσα σε οπαδούς του Πανιωνίου και τους παραπάνω άνδρες που συνόδευαν την αποστολή της Ηλιούπολης. Η αστυνομία από την μεριά της έκανε χρήση κρότου λάμψης και η κατάσταση, έστω και με καθυστέρηση, δεν ξέφυγε παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια