Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ν. Παπαδόπουλος: «Ο Πανιώνιος είναι κάτι ξεχωριστό για μένα» (video)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε ζωντανά στην Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για τον αγ...

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε ζωντανά στην Live Πανιώνια Εκπομπή της Web TV του panionianea.gr και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για τον αγαπημένο του Πανιώνιο, όσο και για την ξεχωριστή στιγμή που έζησε με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε κάποια βασικά αποσπάσματα απ' όσα είπε ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και νυν των Αρκάδων στην Web TV του panionianea.gr:

Για το γκολ και τον τρόπο που το σημείωσε: «Όταν χάνεις 1-2 και είσαι στις καθυστερήσεις ποιος ο λόγος να μην ρισκάρεις; Και ένα γκολ να δεχτείς που λέει ο λόγος δεν έγινε και τίποτα. Έχανες έτσι και αλλιώς. Βέβαια πήρα την άδεια του προπονητή, δεν ανέβηκα μόνος μου. To ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει, πρέπει οι τετματοφύλακες να είναι καλοί με τα πόδια. Είναι ένα από τα προσόντα μου, είμαι καλός με την μπάλα στα πόδια και νομίζω αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Βάζω το γκολ με το δεξί, όχι με το αριστερό που είναι το πόδι μου

Δύο φάσεις πριν είχαμε κερδίσει ξανά ένα κόρνερ και είχα ανέβει πάλι. Πήρα φόρα από πίσω για το πρώτο δοκάρι, η μπάλα με πέρασε. Στη φάση του γκολ κερδίζουμε το φάουλ, πάλι η μπάλα με πέρασε, την πρόλαβε ο Λουις Φερνάντες να την προλάβει, είδα το μοναδικό κενό που υπήρχε στην άμυνα, ευτυχώς η μπάλα ήρθε πάνω μου. Εκεί λειτουργείς ακαριαία, δεν σκέφτεσαι κάτι».

Για την αψιμαχία που είχε με τον Διούδη: «Εγώ ποτέ δεν κοιτάζω πρόσωπα, όποιος και να ήταν και καθυστερούσε θα πήγαινα να του μιλήσω. Προς Θεού με τον Σωκράτη είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει τίποτα». 

Για τον Πανιώνιο και το τι κρατάει από την κυανέρυθρη παρουσία του: «Κρατάω επαφές με πάρα πολλούς. Έκανα πολλές φιλίες στον Πανιώνιο. Για εμένα ο Πανιώνιος είναι κάτι το ξεχωριστό, κάτι ρομαντικό. Δέθηκα πολύ με την ομάδα και όταν πάρθηκε η απόφαση να φύγω ήταν πολύ δύσκολο. Έχω φύγει με παράπονο, αλλά το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή έχει αδικία και στεναχώριες

Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη τριετία στον Πανιώνιο. Κρατάω ότι οτι το ελληνικό κοινό με γνώρισε, στον Πανιώνιο χρωστάω το επαγγελματικό μου ντεμπούτο, μέσω του Πανιωνίου συστήθηκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι και να πω είναι λίγο, θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Για το αν θα γύρνουσε στον Πανιώνιο: «Εννοείται ότι θα γύρναγα, θα ηταν χαρά μου. Τώρα είναι αδύνατο όπως καταλαβαίνετε και εσείς, έχω κάποια χρόνια μπροστά μου καλά επαγγελματικά, αλλά εννοείται πως θα ήθελα να γυρίσω και να κλείσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο». 

Για το αν έχει παράπονα από τον Ουζουνίδη: «Έχω παράπονα, ναι. Θεωρώ ότι φέρθηκε σε εμένα με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος προπονητήε θεωρεί κάποιον άλλο τερματοφύλακα καλύτερο, είναι δικαιωμά του, δεν είναι δικαιωμά του όμως να κοροϊδεύει τον άλλον. Μπορείς να του  πείς ότι θεωρώ τον άλλον καλύτερο, θα το καταπιώ και θα πάω παρακάτω. Το να με κοροϊδεύεις όμως δεν το καταπίνω. Μου έλεγε ότι εσύ είσαι ο πρώτος τερματοφύλακας, θα παίξεις και δεν έπαιξα ποτέ. Έβαλα τον Διούδη να τον δω κι αυτόν και έπαιξε όλα τα παιχνίδια ο Διούδης. Είχε κάνει πολύ καλή σεζόν ο Σωκράτης. Εκτός αυτού είχε έρθει πρόταση από τα Γιάννενα τότε και με φωνάζει ο Ουζουνίδης στοι γραφείο και μου είπε να μην πάω στα Γιάννενα γιατί εσύ είσαι ο πρώτος τερματοφύλακας και το Καλοκαίρι μου λέει ότι δεν σε υπολογίζω, φύγε!».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος (από το 26:24 του βίντεο)


Δεν υπάρχουν σχόλια