Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το... αισιόδοξο σενάριο (και) για την Γ' Εθνική!

Το ποδοσφαίρο και κατ' επέκταση ο Πανιώνιος έχει λείψει σε όλους μας, με την πανδημία να έχει "παγώσει" τα πάντα στην χώρα μας...

Το ποδοσφαίρο και κατ' επέκταση ο Πανιώνιος έχει λείψει σε όλους μας, με την πανδημία να έχει "παγώσει" τα πάντα στην χώρα μας και όχι μόνο.

Σιγά-σιγά, όμως, αρχίζει να αχνοφαίνεται φως στο σκοτάδι, αν και ποτέ και για τίποτα δεν μπορείς να εισαι σίγουρος στην Ελλάδα! 

Πάντως, το δεδομένο είναι ότι ήδη ξεκίνησαν ξανά οι ομαδικές προπονήσεις στην Super League 2 και πλέον σειρά αναμένεται να πάρουν και οι υπόλοιπες κατηγοείες,

Οι πιέσεις από τις ομάδες και όχι μόνο είναι πολλές, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα που πρέπει να γίνουν (rapid test, εμβόλια, καμπύλες πανδημίας) έχουν φέρει τα πράγματα σε μία καλύτερη κατάσταση και έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες. 

Εξελίξεις άκρως θετικές, οι οποίες (πανδημίας και κρουσμάτων επιτρέποντος) θα επαναφέρουν στα Σαββατοκύριακα μας το ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο!

Έτσι, όπως όλα δείχνουν από τις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις (και) στην Γ' Εθνική και με έναν ορίζοντα περίπου τριών εβδομάδων θα έχουμε επανέναρξη στο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά τον Ιστορικό στους αγωνιστικούς χώρους!

Βέβαια, όλα αυτά έχουν βάση μόνο με τα τωρινά δεδομένα και χωρίς κάποια νέα έξαρση της πανδημίας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια