Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα Κυπέλλου...

Την Κηφισιά αντιμετωπίζει (28/10) στις 14:30 το μεσημέρι ο Πανιώνιος για την φάση των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών. Στόχος του Ιστορικού είν...

Την Κηφισιά αντιμετωπίζει (28/10) στις 14:30 το μεσημέρι ο Πανιώνιος για την φάση των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών. Στόχος του Ιστορικού είναι να πάρει τη νίκη-πρόκριση για την φάση των «16» του θεσμού.

Ο τεχνικός του Ιστορικού Δημήτρης Κοροπούλης στη προσπάθεια της ομάδας του πήρε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Αυγερινό, Αργυρίου, Δρίτσα, Ζαμάνη, Καραβίδα, Κούτρα, Κουτσάκη, Λιούμη, Μπουσάι, Μπρέγκου, Νίνο, Ξυγκόρο, Παπαδόπουλο, Πίσπα, Πρόι, Στουρνάρα, Τριάντη, Τσαπατσάρη, Τσιουρή, Ψύχα.

Βέβαια ο coach του Ιστορικού αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ώστε να μην "σκάσουν" από τα συνεχή παιχνίδια και με δεδομένο ότι ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Χαραυγιακό για το πρωτάθλημα. 

Αξίζει να τονίσουμε ότι στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ Κηφισιάς-Πανιωνίου διαιτητής ορίστηκε ο Κάτοικος Κ., με βοηθούς τους Μαραθωνίτη Μ. και Τράντα Ι.
Ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τη σημερινή συνάντηση είναι ότι οι δύο ομάδες είναι αήττητες και πρωτοπόρες στους ομίλους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η γηπεδούχος Κηφισιά μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 7ο Όμιλο, ενώ ο Πανιώνιος μετράει δύο νίκες σε δύο αγώνες και είναι στη 1η θέση του 6ου Ομίλου.

Πως έφτασε ως εδώ ο Ιστορικός

Η περιπέτεια του Πανιωνίου στη διοργάνωση του Κυπέλλου Αθηνών ξεκίνησε από τη 1η φάση, όπου ο Ιστορικός απέκλεισε τον ΠΟ Ψυχικού επικρατώντας με 3-1.
Στη 2η φάση οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη απέκλεισαν με μεγάλη άνεση τον Άρη Καλαμακίου, καθώς επικράτησαν με 4-0.
Στη προηγούμενη φάση (3η) οι παίκτες του Πανιωνίου απέκλεισαν τον Νεοπεντελικό, καθώς επικράτησαν στο Γήπεδο Μελισσίων με 2-0.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια