Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνέλευση Πανθήρων: Η επιτροπή του ποδοσφαίρου και η επιτροπή του κόσμου

Την καθιερωμένη τους συνέλευση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (30/09) οι Πάνθηρες. Η συνέλεση έλαβε χώρα -ξανά- στην Θύρα 3, ήταν ανο...

Την καθιερωμένη τους συνέλευση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (30/09) οι Πάνθηρες.

Η συνέλεση έλαβε χώρα -ξανά- στην Θύρα 3, ήταν ανοιχτή για τον κόσμο και αρκετοί φίλοι του Ιστορικού έδωσαν το "παρών" για μία ακόμη φορά. 

Ο κόσμος ενημερώθηκε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τα παιδιά που το τρέχουν, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Δημήτρη Σκούρα, τον Φώτη Κωσταρίδη, κλπ, ζήτησαν την συμβολή των Πανθήρων για να φτιαχτεί μία επιτροπή, προκειμένου να υπάρχει μία άμεση σχέση ανάμεσα του κόσμου με τους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα. Έτσι, βγήκαν κάποια άτομα από την συνέλευση τα οποία θα στελεχώσουν μία επιτροπή που κάνει τις συναντήσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σκοπός είναι να γίνονται συζητήσεις για τυχόν προβλήματα μεταξύ κόσμου και ομάδας, ώστε να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που θα κάνουν κακό στο κλίμα της ομάδας. 

Επίσης, οι Πάνθηρες απεύθηκαν ανοιχτό κάλεσμα για όποιον έχει ιδέες και γνώσεις και θέλει αν βοηθήσει την κατάσταση, να έρθει στις συνελέυσεις του συνδέσμου και να βρεθεί τρόπος να συμμετέχει στην εν λόγω επιτροπή. Επίσης, όπως ακούστηκε στην συνέλευση, σκοπός είναι να μην υπάρχει μόνο εκπρόσωπος των Πανθήρων στην επιτροπή, αλλά να υπάρχουν και εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο του συλλόγου. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ζήτησαν να υπάρχει όσο μεγαλύτερη εκπροσώπηση του κόσμου στην επιτροπή που θα δημιουργηθεί. Μάλιστα και στην χθεσινή συνέλευση έγινε μία ψηφοφορία από τον κόσμο, τόσο τους Πάνθηρες όσο και τους υπόλοιπους Πανιώνιους που ήταν παρόντες, για ένα θέμα που ζήτησε την άποψη μας ο τιμ του ποδοσφαίρου. Το θέμα δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα δημόσια, πρέπει η επιτροπή ποδοσφαίρου να το γνωστοποιήσει.

Τέλος, συζητήθηκε στην συνέλευση και το θέμα του μπασκετικού Πανιωνίου, με τον κόσμο να λέει τις απόψεις του και να συζητιέται τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια