Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αναδιάρθρωση και η επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος

Η τελευταία αγωνιστική των Play-Out ολοκληρώθηκε το Σάββατο (18/7) το βράδυ, με τον Πανιώνιο να τερματίζει στη τελευταία θέση του πρωταθ...

Η τελευταία αγωνιστική των Play-Out ολοκληρώθηκε το Σάββατο (18/7) το βράδυ, με τον Πανιώνιο να τερματίζει στη τελευταία θέση του πρωταθλήματος και την Ξάνθη μία θέση παραπάνω.

Βάση της αρχικής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 1 ο Πανιώνιος υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η Ξάνθη πρέπει να δώσει μπαράζ με την 2η ομάδα της Super League 2.
Πάντως, αυτή τη στιγμή οι Ακρίτες δεν μπορούν να δώσουν αγώνα μπαράζ και αυτό λόγο κορονοϊού, καθώς το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει διακοπεί εδώ και πολύ καιρό.

Φυσικά ούτε μπορεί να πει κάποιος στον Απόλλωνα Σμύρνης που ήταν δεύτερος μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος στη Super League 2, έλα ν’ αγωνιστείς σε αγώνες μίας κατηγορίας μετά από 5 μήνες περίπου αγωνιστικής απραξίας.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθούμε σε αναδιάρθρωση της Super League 1 με τα σενάρια της επόμενης ημέρας να είναι τα εξής.

1. Υποβιβάζεται ο τελευταίος της Super League 1 Πανιώνιος προβιβάζεται ο πρωτοπόρος της Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα και οι ομάδες παραμένουν 14 στη Super League 1 τη νέα σεζόν.

2. Δεν υποβιβάζεται κανείς από τη Super League 1 προβιβάζονται από την Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης και το πρωτάθλημα της Super League 1 τη νέα σεζόν διεξάγεται με 16 ομάδες.

3. Υποβιβάζεται ο τελευταίος της Super League 1 Πανιώνιος και προβιβάζονται από τη Super League 2 οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και Χανιά και τη νέα σεζόν η Super League 1 έχει 16 ομάδες

4. Δεν υποβιβάζεται κανείς από τη Super League 1 προβιβάζονται από την Super League 2 οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακός και τη νέα σεζόν η Super League 1 θα έχει 18 ομάδες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι μετά όσα έφερε ο κορονοϊός δεν θα πλήξουμε στο θαυμαστό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η επόμενη ημέρα της διαμόρφωσης της Super League 1 θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια