Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λέσχη Φίλων Πανιωνίου: "Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια μας"

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου. Αναλυτικά: Μέχρι και ο ουρανός πάνω από το πιο όμορφο σημείο της γης χαιρετούσε εχθές το πρώτ...

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

Μέχρι και ο ουρανός πάνω από το πιο όμορφο σημείο της γης χαιρετούσε εχθές το πρώτο μας κάλεσμα.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση, αλλά αυτό ήταν η αρχή της αρχής. Έχοντας την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλο και εν τέλει όλου του Πανιώνιου κόσμου, προχωράμε να κάνουμε το κοινό μας όνειρο πραγματικότητα.

Σε δύσκολους καιρούς, με οδηγό την πίστη μας στον Ιστορικό και συμπαραστάτες όλους εσάς που καθημερινά αγκαλιάζετε το όραμά μας και το κάνετε δικό σας, θα τα καταφέρουμε!

Δεν θέλουμε σχέσεις με παράγοντες και επιχειρηματίες, καθώς η σταση μας απέναντί τους θα είναι κριτικής για το καλό του Συλλόγου. Τα καλά θα λέγονται, τα κακά θα επισημαίνονται. Ως εκεί.
Όμως ξεχωρίζουμε τους παράγοντες και πραγματικους Πανιωνιους απο τους παραγοντισκους.
Έτσι, χαιρετίζουμε τον κ. Μίλτο Λαζαρίδη που μας τίμησε με την παρουσία του στο χθεσινό κάλεσμα και μας έδωσε κι αυτός μια ώθηση όπως και όλοι οι συνΠανιωνιοι που ήταν παρόντες, αλλά και απόντες με μηνύματα στήριξης.
Ελπίζουμε, στις επόμενες συναντήσεις να υπάρξουν ακόμα περισσότεροι, αν και με την χθεσινή προσέλευση πήγαμε όλοι σπίτια μας με ένα πλατύ χαμόγελο!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ...

To be continued....

Δεν υπάρχουν σχόλια