Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα Σμύρνη: Σε ζωντανή μετάδοση οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι το επιθυμούν τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε καθημερινή ζωντανή σύνδεση με την Ιερά Μητρόπ...

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι το επιθυμούν τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε καθημερινή ζωντανή σύνδεση με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, δίνει η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους του Οργανισμού, η μετάδοση θα γίνεται με live streaming μέσω της σελίδας του στο Facebook (https://www.facebook.com/culturens)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ζωντανή σύνδεση με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί-Μένοντας Σπίτι- τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, πραγματοποιεί κάθε βράδυ στις 19.00 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η σελίδα μας στο Facebook είναι η μοναδική που πραγματοποιεί live streaming από την Αγία Φωτεινή, τον ναό που συμβολίζει ακόμα και σήμερα τον συλλογικό Αγώνα και την πορεία του ανθρώπου από την Καταστροφή, στην Ελπίδα και στην Νίκη της Ζωής.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το νοητό ταξίδι της λύτρωσης για να νικήσουμε όλοι μαζί τον φόβο, Μένοντας Σπίτι και Βγαίνοντας Νικητές.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Βαγγέλης Χατζατουριάν, το Δ.Σ. και όλοι οι εργαζόμενοι σας ευχόμαστε Καλή Αναστάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια