Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαπουντζής: «Ο Πανιώνιος χρειάζεται τον κόσμο του, καλή επιτυχία στον φίλο μου Λεωνίδα»

Ο Αντώνης Σαπουντζής μιλάει στα panionianea.gr . Της Έλενας Ζέρβα Ένας απο τους πιο αγαπημένους παίκτες που πέρασαν απο τη Νέα Σ...

Ο Αντώνης Σαπουντζής μιλάει στα panionianea.gr.


Της Έλενας Ζέρβα

Ένας απο τους πιο αγαπημένους παίκτες που πέρασαν απο τη Νέα Σμύρνη, είναι χωρίς αμφιβολία ο Αντώνης Σαπουντζής. Πρωταγωνιστής την χρονιά του 1998, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ιστορικό και χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλους τους φίλους του Πανιωνίου, αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στα panionianea.gr, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος φέτος, τους τρόπους που μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και τόνισε πως υπάρχουν ελπίδες για να μείνει στη "μεγάλη" κατηγορία. Πιστεύει πως, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή ψυχολογία και ψυχραιμία στην ομάδα.

Παράλληλα, μας μίλησε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν είναι στα καλύτερα του... Ωστόσο, θεωρεί πως με δουλειά, καλή θέληση και τους σωστούς ανθρώπους, μπορεί να ανέβει επίπεδο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον παλιό του συμπαίκτη και φίλο του Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του Ιστορικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πιστεύεις πως μπορεί ο Πανιώνιος να σώσει την χρονιά και να μείνει στην κατηγορία;

"Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Ο Πανιώνιος χρειαζόταν τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έφτασε πολύ κοντά στο να την πάρει, πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και αυτό θα βοηθήσει πολύ ψυχολογικά όλη την ομάδα. Είναι πολύ σημαντική η καλή ψυχολογία, ώστε στα επόμενα παιχνίδια να τα δώσουν όλα και να μην τα παρατήσουν μέχρι το τέλος".

Έχεις μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, τι λάθη πιστεύεις πως έγιναν φέτος;

"Είναι πολύ δύσκολο το έργο σου όταν ξεκινάς την χρονιά με -6 και χωρίς την δυνατότητα μεταγραφών... Θα έπρεπε να γίνουν κάποιες κινήσεις νωρίτερα, ώστε να μην έφτανε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Απο εκεί και πέρα, τα " λάθη " τα γνωρίζουν καλύτερα, μόνο όσοι ασχολούνται ενεργά με τον Πανιώνιο".

Τι αλλάγες πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος για ένα καλύτερο μέλλον;

"Την δεδομένη στιγμή πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία απο όλους και κυρίως απο τον κόσμο του Πανιωνίου. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της για να βγεί απο αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Στο τέλος της χρονιάς, θα κάνουμε απολογισμό, θα πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις και ο σωστός σχεδιασμός, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη... Ο Πανιώνιος έχει ξανα βρεθεί σε αυτή την θέση και μας έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει πάντα!!".

Ποιά η γνώμη σου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι στα καλύτερα του. Υπάρχει καχυποψία, πολύ γκρίνια και μεγάλο παρασκήνιο εκτός αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω πως πρέπει να ρίξουμε βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι, να εξελιχθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και αυτό θα μας οδηγήσει σε ενα ποιοτικότερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με θέληση απο όλους, μπορεί να γίνει. Ήδη με τα τελευταία αποτελέσματα της Εθνικής μας, αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, δείχνουμε πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να πάει υψηλότερα. Βασική προϋπόθεση, να ασχοληθούν με αυτό οι κατάλληλοι άνθρωποι, εκείνοι που έχουν τις γνώσεις και θέλουν το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον φίλο μου Λεωνίδα Βόκολο, για το δύσκολο έργο που κλήθηκε να αναλάβει. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο Πανιώνιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια