Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακή εικόνα και ήττα...

Την εντός έδρα ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος από το Περιστέρι με σκορ 48-61. Οι κυανέρυθροι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν μπ...


Την εντός έδρα ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος από το Περιστέρι με σκορ 48-61.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσαν όμως να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στο Περιστέρι που είχε περισσότερες λύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Ο Πανιώνιος αμυντικά είχε καλή παρουσία, κράτησε στους 61 πόντους τον αντίπαλο του, όμως επιθετικά σημείωσε μόλις 48 πόντους και σίγουρα έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις...

Το παιχνίδι


Α ημίχρονο

Με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο σκορ κύλησε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης του Πανιωνίου κόντρα στο Περιστέρι. Ο ιστορικός ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς και έδειξε στους φιλοξενούμενος ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ενάμισι λεπτό πριν το τέλος της περιόδου το Περιστέρι ευστοχώντας σε δύο τρίποντα βρέθηκε για πρώτη φορά στο +6 κάνοντας το 21-15. Ο Πανιώνιος μείωσε στους δύο στην λήξη της περιόδου. Σκορ δεκαλέπτου 19-21.

Με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου το Περιστέρι μπήκε πιο δυνατά και ανέβασε την διαφορά στους εννιά πόντους. Ο Ιστορικός συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και μείωσε στους πέντε., αλλά το Περιστέρι είχε τις  λύσεις ανέβασε την διαφορά στους δέκα για πρώτη φορά στο ματς και τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 23-35 υπέρ των φιλοξενούμενων.


Β ημίχρονο

Ο Πανιώνιος δεν άφησε το Περιστέρι να ξεφύγει, κατεβάζοντας την διαφορά και πάλι σε μονοψήφιο νούμερο, από τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου και έδειξε ότι δεν παρατάει το ματς σε καμία στιγμή. Παρά την ανωτερότητα του αντιπάλου και το γεγονός ότι το Περιστέρι, εκμεταλευόμενο και τα χαμένα ριμπάουντ από πλευράς γηπεδούχων,  βρέθηκε και στο +16 στα μέσα του δεκαλέπτου,  ο Ιστορικός παρέμεινε ζωντανός στο παιχνίδι και ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο με  σκορ 33-45 ροκανίζοντας εκ νέου την διαφορά.

Στην τέταρτη περίοδο οι κυανέρυθροι μείωσαν και πάλι στο -9, χωρίς όμως να μπορέσουν να διατηρήσουν την μονοψήφια διαφορά. Το Περιστέρι, έχοντας σταθερά το προβάδισμα  σε όλη την διάρκεια και της τελευταίας περιόδου, επικράτησε του Πανιωνίου που πάντως προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός και μέσα στο παιχνίδι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τελικό σκορ 48-61.

Πριν την έναρξη του αγώνα διατηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Ρενάτας.

Μπάσκετ ανδρών - 16η αγωνιστική

Πανιώνιος - Περιστέρι: 48-61

 Τα δεκάλεπτα: 19-21, 23-35, 33-45, 48-61 Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 3, Βεργίνης 14(1), Petrovic, Καμαριανός 2, Samuels 12(1), Mcgill, Sweetney 2, Bauman 2, Καμπερίδης 5(1), Λαμπρόπουλος 8

 Διαιτητές: Μάνος, Ανδρικόπουλος, Αναστόπουλος Αντ.

 Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια