Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Πάνθηρες για ποδόσφαιρο, εκλογές του Ερασιτέχνη και Ατρόμητο...

Ανακοίνωση των Πανθηρων για την ποδοσφαιρική νίκη του Ιστορικού επί του Ατρόμητου, τις εκλογές του Ερασιτέχνη, αλλα και τους οπαδούς του...

Ανακοίνωση των Πανθηρων για την ποδοσφαιρική νίκη του Ιστορικού επί του Ατρόμητου, τις εκλογές του Ερασιτέχνη, αλλα και τους οπαδούς του συλλόγου του Περιστερίου που έβγαλαν... γλώσσα.

Αναλυτικά:

"Σημαντική νίκη την Κυριακή για την ομάδα μας. Φυσικά, η ανησυχία και ο προβληματισμός για το αύριο του Συλλόγου εξακολουθούν και μας κρατάνε σε αγωνία με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά.

Σίγουρα, το 1-0 αυτό, μας δίνει μια αγωνιστική ελπίδα. Χρειάζονται όμως πολλές αγωνιστικές και μη υπερβάσεις, στην κατάσταση που είμαστε για να βρεθούμε το καλοκαίρι με μια κάποια ικανοποίηση, διότι χαρούμενοι δεν πρόκειται να είμαστε, ακόμα και αν έρθει η αγωνιστική παραμονή.

Σήμερα, στις 21:00, ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και θα πωλούνται τα καινούρια φούτερ προς €25 το καθένα.

Το βλέμμα μας είναι στραμμένο και στις εκλογές του ερασιτέχνη αυτές τις μέρες. Έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά επί 24ώρου βάσεως.

Ελπίζουμε να γίνουν όλα ομαλά και να μην χρειαστεί να επέμβουμε. Ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον εκεί δεν θα δούμε περίεργες καταστάσεις.

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε μερικά στοιχεία σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής και κάποια πράγματα που διαβάσαμε στο διαδίκτυο.

Το θεωρούμε ανούσιο ο χώρος του internet να γίνεται το μέσο προβολής της οπαδικής «μαγκιάς» του τύπου .. ποιος την έχει μεγαλύτερη, ποιος γαμάει καλύτερα και πόσο πιο οπαδοί είναι οι μεν από τους δε.

Θα κάνουμε μια τελευταία νύξη ως προς τα παιδιά της οδού Τζον Κένεντι, τα οποία επισταμένως προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να χτίσουν (θέλουν να πιστεύουν) οπαδική οντότητα πάνω σε μια κόντρα η οποία από την μεριά μας δεν υπάρχει!

Η αλήθεια είναι πως από το 1983, έχουμε συνηθίσει να ενώνουμε τους οπαδούς του ΠΟΚ στις εκάστοτε περιοχές εναντίον μας.

Σήμερα στο περιστέρι, πιο παλιά στον βύρωνα, τον κορυδαλλό, τα πατήσια και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.

Διασκεδάζουμε με το γεγονός πως ενώ μεταξύ τους σκοτώνονται, όταν ο Πανιώνιος και οι Πάνθηρες είναι να εμφανιστούν στις περιοχές τους ή όταν οι ομάδες αυτών των περιοχών έρχονταν στη Νέα Σμύρνη υπήρχε και υπάρχει πάντα μια ομερτά ανάμεσα σε οπαδούς των τριών για να την κάνουν σε μας.

Σπόρτινγκ, ατρόμητος, δόξα βύρωνα ή όπως αλλιώς λέγεται, το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο και ενώ έχουν περάσει 37 χρόνια από τότε που βάλαμε για πρώτη φορά το κλειδί στην πόρτα, οι καταστάσεις μένουν ίδιες!

Κλείνοντας θα θυμίσουμε στο οπαδικό κοινό (που επικαλούνται τα παιδιά της Τζον Κένεντι) μερικά πράγματα για εκείνους :

1. Κάθε επίσκεψη μας στην περιοχή των δρόμων γύρω από την Τζον Κένεντι που οι μπάτσοι μας έχουν πάρει να μας πάνε στο γήπεδο, υπάρχει ρίψη κάποιου είδους εύφλεκτου από μέρους τους και μετά πίσω τροχάδην. Γιατί οι τρέλες του τύπου «μας την πέσατε ενώ είχαμε μπάτσους» καλό είναι να τις λες αν εσύ την έχεις πέσει πρώτα σε κάποιον χωρίς μπάτσους (ποτέ δηλαδή).

2. Μπορούμε να στύψουμε το μυαλό μας και να βρούμε πολλές ημερομηνίες για το πόσες φορές έχουμε έρθει χωρίς εισιτήρια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Να σκεφτούμε πόσες φορές το έχουν κάνει τα παιδιά της Κένεντι; Απάντηση : 0!

3. Για την οπαδική κουλτούρα που τόσο πολύ βλέπουμε να αναφέρετε, πρέπει να θυμίσουμε πόσο μεγάλη την είχατε, όταν τότε στο μπάσκετ που ήρθαμε χωρίς εισιτήρια, βγήκατε και την λέγατε στους μπάτσους για να μην μας αφήσουν να μπούμε.

4. Μήπως να πούμε για την οπαδική κουλτούρα που είχε το παρεάκι σας που πιάστηκε στη Λ.Α.Ν.Σ και τους λόγους που πιάστηκε; Τι έκανε τα βράδια σε παιδάκια στα πάρκα για να φτάσουμε στο σημείο να ασχοληθούμε;

5. Μήπως να αναφέρουμε πως όλως τυχαίως σε όλα τα «σκηνικά» σας on camera πάντα ως δια μαγείας υπάρχουν ή πιάνονται κάποιοι κίτρινοι ή πράσινοι ή ο,τι άλλο οπαδοί να βρίσκονται μαζί σας;

6. Μήπως να ρωτήσουμε πόσα χρόνια ήταν μπροστά στον Σύνδεσμό σας ο αδερφός του λήτη που όλο το οπαδικό κίνημα (στο οποίο αναφέρεστε) ξέρει τι έκανε σε μας μια Κυριακή πρωί;

7. Να πούμε ίσως για τα εισιτήρια που κόβετε σε κάθε εντός;

8. Να κάνουμε μια αναφορά πως εκτός από τα χωριά και τις κωμοπόλεις, είστε το μοναδικό γήπεδο της Αθήνας που αφήνετε την κερκίδα σας για να έρθετε σαν ορεσίβιοι να βρίζετε από την δίπλα θύρα;

9. Να πούμε για την Κυριακή που όταν οι μπάτσοι σας την έπεφταν μέσα στην κερκίδα και η Θύρα 3 φώναζε «Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», εσείς βρίζατε τον Πανιώνιο;

Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και ο χρόνος μας πολύτιμος. Ούτε να βρίσουμε θέλουμε, ούτε ν’ ασχοληθούμε. Για μας είστε μια Κυριακή, δύο ώρες. Ξέρουμε είναι δύσκολο να το χωνέψετε. Ελπίζουμε οι δύο, τρείς σωστές κινήσεις που έχετε κάνει απέναντι μας τα τελευταία χρόνια να πολλαπλασιαστούν και τότε να μπορέσουμε να μιλήσουμε επί ίσοις όροις για το … κάποιο οπαδικό κίνημα (τρομάρα του στην ελλάδα).

Χαιρετισμούς από την φιλόξενη Νέα Σμύρνη!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια