Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης: «Δεν είχαμε καλή απόδοση, θέλαμε τη νίκη για τη Ρενάτα»

Ο Πανιώνιος είχε κακή εικόνα στο ΟΑΚΑ και ο Σωτήρης Τσιλούλης τόνισε πως οι κυανέρυθροι ήθελαν τη νίκη ώστε να την αφιερώσουν στη μνήμη ...

Ο Πανιώνιος είχε κακή εικόνα στο ΟΑΚΑ και ο Σωτήρης Τσιλούλης τόνισε πως οι κυανέρυθροι ήθελαν τη νίκη ώστε να την αφιερώσουν στη μνήμη της Ρενάτα που έφυγε από τη ζωή. «Αρχικά θα ήθελα να πω ότι θέλαμε πολύ τη νίκη για τη Ρενάτα που δεν είναι πια κοντά μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά της. Τα θερμά μας συλλυπητήρια. Όσο για το παιχνίδι δεν είχαμε καλή απόδοση. Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε και να έχουμε έξτρα πίεση. Όταν σου χαλάνε το πλάνο πας να κάνεις την υπέρβαση. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι τι φανέλα φοράμε και ότι πρέπει κάθε Κυριακή να παλεύουμε και να τα δίνουμε όλα. Ψυχή και πάθος και να κάνουμε την προσπάθεια κάθε Κυριακή. Από το Κύπελλο κιόλας πρέπει να γίνει η αρχή. Είμαστε Πανιώνιος και σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να αποδεικνύουμε που είμαστε και ποιοι είμαστε», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Δεν υπάρχει απογοήτευση. Όταν δέχεσαι νωρίς γκολ και κυνηγάς το σκορ είναι δύσκολο. Έχουμε και ατυχίες, αλλά δεν στέκομαι σε δικαιολογίες. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Δεν μας νικούν κατά κράτος οι αντίπαλοι. Είχα και εγώ κλασική ευκαιρία. Ο αντίπαλος σε μια φάση σκοράρει και εμείς όχι. Δεν είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να τα σβήνουμε. Χρειαζόμαστε μια νίκη. Να περάσουμε τον Παναιτωλικό και να δώσουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια