Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα... πάτησε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Με μια πολυ μεγάλη νίκη έφυγε απο το Αλεξάνδρειο ο μπασκετικός Πανιώνιος, όπου επικράτησε του γηπεδούχου Άρη και έφτασε τις 4 νίκες στο π...

Με μια πολυ μεγάλη νίκη έφυγε απο το Αλεξάνδρειο ο μπασκετικός Πανιώνιος, όπου επικράτησε του γηπεδούχου Άρη και έφτασε τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα!

Καλύτερος ο Πανιώνιος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πήρε μια ακόμη πολύτιμη  νίκη απέναντι στον Άρη στην Θεσσαλονίκη με σκορ 80-86 και πλέον μετράει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Ιστορικός σε ακόμη ένα ματς ήταν ανταγωνιστικός, ειδικά στην επίθεση είχε τις λύσεις, αντέδρασε σωστά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήρε σπουδαία νικη.

Το παιχνίδι:

Α ημίχρονο:

Δυνατό ξεκίνημα από τον Πανιώνιο ο οποίος προηγήθηκε με 0-6 στο πρώτο κιόλας δίλεπτο της αναμέτρησης, αλλά ο Άρης είχε άμεση αντίδραση και μάζεψε την διαφορά στον πόντο. Ο Ιστορικός στην συνέχεια δεν μπόρεσε να διευρύνει εκ νέου την διαφορά με αποτέλεσμα να οι γηπεδούχοι να ανεβάσουν ρυθμό και να βρεθούν μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους διαφορά (15-12). Τελικά ο Ιστορικός δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου μείωσε στον πόντο. Σκορ πρώτης περιόδου 20-19.

Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ και μάλιστα ο Ιστορικός βρήκε τις λύσεις και προηγήθηκε με συν έξι 4 λεπτά πριν την λήξη του δεκαλέπτου (29-35). Παρά τις προσπάθειες του Άρη  να μειώσει και να προσπεράσει, ο Ιστορικός, σταθερός και κάνοντας για ακόμη μια φορά πολύ καλό παιχνίδι διατήρησε το προβάδισμα των έξι πόντων μέχρι και ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου.  Οι κιτρινόμαυροι μείωσαν στο καλάθι και τελικά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε υπέρ του Πανιωνίου 47-49, ύστερα από τρίποντο του Ντούρεν και στην συνέχεια από την πλευρά του Αρη που απάντησε άμεσα.

Β ημίχρονο:

Ο Πανιώνιος και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και μεγάλωσε την διαφορά στο συν 10, αποδεικνύοντας σε ακόμη ένα ματς ότι πλέον είναι μια δεμένη ανταγωνιστική ομάδα.
Οι κιτρινόμαυροι μείωσαν στους πέντε στην μέση της τρίτης περιόδου, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τους άφησαν πολλά περιθώρια,  σταθερά καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, εκμεταλεύτηκαν τις αδυναμίες του Άρη και ολοκλήρωσαν την περίοδο με σκορ 59-68.

Με τον Άρη  να μπαίνει πιο δυναμικά, προσπαθώντας να μειώσει την διαφορά ξεκίνησε η τέταρτη περίοδος. Ο γηπεδούχοι κατάφεραν να βρούνε λύσεις απέναντι στον καλύτερο μέχρι εκείνο το σημείο Πανιώνιο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση 73-73 πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. Ο Ιστορικός προηγήθηκε εκ νέου με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τέταρτου δεκαλέπτου. Σε ντέρμπι εξελίχθηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Πανιώνιο να παίρνει τελικά μια πολύτιμη νίκη στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη με σκορ 80-86.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 10η αγωνιστική

Άρης - Πανιώνιος: 80-86

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 47-49, 59-68, 80-86

Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 19(2), Βεργίνης 21(1), Καμαριανός 3(1), Samuels 15(2), Pasalic 7(2), Mcgill 2, Lee 11, Petrovic 2, Τζουγκαράκης, Καμπερίδης 6(2)

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Μάνος, Διαμαντής

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια