Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνάντηση Αυγενάκη με εκπροσώπους της ΠΑΕ Πανιώνιος

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστο Δάρα, και τον οικονομικό διευθυντή, Πέτρο Μπογράκο, συναντήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλη...

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστο Δάρα, και τον οικονομικό διευθυντή, Πέτρο Μπογράκο, συναντήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ΠΑΕ, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα, την αντιμετώπιση της βίας και των προσυνεννοημένων αγώνων.

Ο κ. Δάρας εξέφρασε την απόλυτη ταύτισή του με τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει ως τώρα το Υφυπουργείο στις συναντήσεις του με FIFA/UEFA και με τις εγχώριες ποδοσφαιρικές αρχές, καθώς και με εκείνες που πρόκειται να εφαρμοστούν τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Χρήστος Δάρας δήλωσε: «Κατ'αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για τη δημοκρατική πρόσκληση την οποία έχει κάνει σε όλες τις ομάδες.

Σήμερα ήταν η σειρά μας. Από κει και πέρα, θέλω ανεπηρέαστα να εκφράσω ότι συμφωνούμε απόλυτα, μα απόλυτα, με το νομοσχέδιο το οποίο θα φέρει ο υπουργός αυτές τις μέρες.

Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με όλα τα άρθρα, όπως και με τις κινήσεις του και την πρόσκληση που έχει κάνει σε όλες τις ΠΑΕ και τους φορείς του ποδοσφαίρου για την προσεχή Πέμπτη, για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρό μας».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε: «Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου, μιας ιστορικής ομάδας με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια ομάδα που έχει βγάλει πολλούς και κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και που διαρκώς προετοιμάζει πολλά νέα παιδιά τα οποία μετά από λίγα χρόνια, είμαι βέβαιος ότι θα κοσμούν τα ελληνικά γήπεδα και γιατί όχι και τα ευρωπαϊκά.

Χαίρομαι διότι βρήκα συνομιλητές που συμφώνησαν, έως ταυτίστηκαν, με τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνησή μας για την αντιμετώπιση της βίας και των "στημένων" αγώνων και χαίρομαι επίσης που βρήκα συνομιλητές που επίσης συμφώνησαν με τις πρωτοβουλίες σχετικά με το VAR.

Συμφωνήσαμε ότι το VAR είναι μια εφαρμογή που πρέπει να λειτουργήσει σωστά και όσο περισσότερο πιστέψουμε και βεβαίως το δούμε να λειτουργεί σε απόλυτο βαθμό, τόσο θα περιορίσουμε ψιθύρους και σκοτεινά σημεία που κάποιοι, πιθανότατα και ηθελημένα, να καλλιεργούν.

Τώρα είναι η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί, συντονισμένα και με καθαρές προθέσεις και βεβαίως στο τέλος θα κερδίσει το ποδόσφαιρο, θα κερδίσουν και οι Έλληνες φίλαθλοι καλύτερο θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια