Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανά καλός, αλλά του λείπει το γκολ...

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον γηπεδούχο Παναιτωλικό έδωσε την Τετάρτη (7/8) ο Ιστορικός. Η ομάδα του Μάντζιου έδειξε ξανά ...

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον γηπεδούχο Παναιτωλικό έδωσε την Τετάρτη (7/8) ο Ιστορικός.

Η ομάδα του Μάντζιου έδειξε ξανά καλά στοιχεία, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως όπως και στην Τρίπολη της στοίχισε το γεγονός πως δεν μπορεί να μετουσιώσει τις καλές της στιγμές σε γκολ.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με το... καλημέρα έγιναν επικίνδυνοι. Αρχικά εξ' επαφής ο Σιντί Αλί δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και εν συνεχεία ο Τσιλούλης έκανε το δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού όμως να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι, μετά από κόρνερ, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Καββαδία, με την κυανέρυθρη άμυνα να μην αντδράει σωστά σε αυτή την στατική φάση.

Οι παίκτες του Μάντζιου, έχοντας δυνάμεις, ασκούσαν πίεση στην μεσαία γραμμή, πίεζαν τον αντίπαλο και στο 17' ο Τσιλούλης απείλησε εκ νέου, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ξανά ο Πανιώνιος προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, με ένα σουτ του Μαξίμοβιτς στο 61' να περνάει άουτ.

Στα επόμενα λεπτά και με τις αλλαγές που έγιναν έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου.

Στα αξιοσημείωτα το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νεμάνια Μιλόγεβιτς με την φανέλα του Ιστορικού, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 68ο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Μάντζιου ήταν καλύτερη στην έδρα του Παναιτωλικού, είχε μεγαλύτερες ευκαιρίες, απειλήθηκε ελάχιστα, όμως έως τώρα δείχνει να της λείπει το... εύκολο γκολ!

Επόμενο και πρώτο εντός έδρας φιλικό για τον Ιστορικό, αυτό της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Καμαρά, Σίντι Αλί, Τσιλούλης, Γρίβας.

Επαίξαν και οι: Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Δούμτσιος, Μπαξεβάνος, Σταυρόπουλος, Νίκας,

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια