Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεύτερο φιλικό στη Τρίπολη

Το Σάββατο 3 Αυγούστου ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει στη Τρίπολη, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα, με τη φιλική αναμέτρηση να ξεκινάει στις...

Το Σάββατο 3 Αυγούστου ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει στη Τρίπολη, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα, με τη φιλική αναμέτρηση να ξεκινάει στις 19:00.

Η εν λόγο συνάντηση θα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου. Ο έμπειρος κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Αυτό το φιλικό θα είναι το δεύτερο του Πανιωνίου, καθώς είχε προηγηθεί ένα στις 19 Ιουλίου στο Καρπενήσι απέναντι στην ΑΕΛ, όπου ο Ιστορικός είχε αναδειχθεί ισόπαλος με 1-1.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν να παίξουν ακόμα ένα φιλικό στις 23 Ιουλίου απέναντι στο ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι ματαιώθηκε. Στο μεταξύ ο Αστέρας Τρίπολης με επίσημη ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Δυσκολίες λόγο ζέστης

Ο αγώνας του Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης κρύβει και άλλες δυσκολίες τόσο για τον Πανιώνιο, όσο και για την ομάδα της Αρκαδίας. Το Σάββατο αναμένεται να είναι μία από τις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού, καθώς οι μετεωρολόγοι έχουν προβλέψει ότι σε πολλές περιοχές της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 42 βαθμούς.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια