Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα «κυανέρυθρα» η Γεροστεργίου

Μία σημαντική μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, καθώς απέκτησε την διεθνή αθλήτρια Χριστιάνα Γ...

Μία σημαντική μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, καθώς απέκτησε την διεθνή αθλήτρια Χριστιάνα Γεροστεργίου, η οποία την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ελευθερία Μοσχάτου. Α

ναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου:

«Η Διεθνής αθλήτρια συμφώνησε με την νέα Διοίκηση Καλαθοσφαίρισης Γυναικών και θα ντυθεί στα κυανέρυθρα για την χρονιά 2019 – 2020.

Η Χριστιάνα είναι πιστή σε κάθε πρόσκληση της Ομοσπονδίας συμμετέχοντας στην Εθνική ομάδα παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών από το 2011 έως το 2016.

Σύλλογοι που έχει αγωνιστεί:

2004 – 2014 Ηρακλής

2014 – 2016 University of Maine, Maine, USA

2016 – 2018 Vanguard University, California, USA

2018 – 2019 Ελευθερία Μοσχάτου

(Καλύτερη εμφάνιση στην Α1 εναντίον του Ηρακλή 19 πόντους (3) 09.03.2019)

Η πρώτη δήλωση της στο panionios.gr

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος. Σε συνεργασία με τις συμπαίκτριες μου και τον προπονητή μας ευελπιστώ να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο δικαιώνοντας την φήμη του συλλόγου, προάγοντας την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα. Εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την νίκη.»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια