Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρσε: «Περήφανος που είμαι μέλος του Πανιωνίου»

Ο Πέδρο Άρσε αποτέλεσε μια από τις προσθήκες στο ρόστερ του Πανιωνίου από την περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μεξικάνος ...

Ο Πέδρο Άρσε αποτέλεσε μια από τις προσθήκες στο ρόστερ του Πανιωνίου από την περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός, συντέλεσε στο να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και πλέον προετοιμάζεται και αυτός για την δύσκολη σαιζόν 2019-20.

Ο σκόρερ της φιλικής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στ για την μέχρι τώρα εμπειρία του στους “κυανέρυθρους”, αλλά και για το πως ο ίδιος περιμένει το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

“Ξέρουμε ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν θα είναι μια νορμάλ χρονιά όπου κανονικά θα ξεκινούσαμε από το ίδιο σημείο με τους υπόλοιπους. Η αρχή είναι το πιο σημαντικό και θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς και να ξεκινήσουμε την θετική συγκομιδή. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε, θα είναι καλό για την ψυχολογία μας και για την αυτοπεποίθησή μας, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε γρήγορα”, τόνισε αρχικά ο Πέδρο Άρσε.

Στην συνέχεια τόνισε: “Βλέποντας το πρόγραμμα, νομίζω ότι στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια μας, θα μπορέσουμε να πετύχουμε και το στόχο μας. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο, όμως σίγουρα είναι μέσα στις δυνατότητές μας να το καταφέρουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια και να ξεκινήσουμε έτσι την προσπάθεια μας”.

Ο Πέδρο Άρσε δεν διστάζει να αναφερθεί στο ποιο είναι κατά τη γνώμη του το μεγάλο αβαντάζ που διαθέτει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: “Το μεγάλο όπλο της ομάδας πιστεύω ότι είναι η ομοιογένεια. Είμαστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ο βασικός κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί, ειδικά αυτός που υπήρχε τους τελευταίους έξι μήνες. Οπότε γνωριζόμαστε μεταξύ μας και είναι σημαντικό στοιχείο αυτό. Στα αποδυτήρια το κλίμα είναι εξαιρετικό. Γνωριζόμαστε καλά τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και πιστεύω ότι αυτό είναι και το μεγάλο μας όπλο.

Παράλληλα με όλα αυτά, έχουμε και το ίδιο προπονητή με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ήδη την φιλοσοφία του. Αυτό που προσπαθούμε τώρα να κάνουμε, είναι να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε αυτά που μας ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Όταν το καταφέρουμε αυτό, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα για εμάς”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δικές του φιλοδοξίες για την νέα χρονιά: “Πάντοτε φροντίζω να περνάω καλά στις ομάδες που αγωνίζομαι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος και όχι μόνο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ιστορική ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του και μέλος της ιστορίας του. Ελπίζω ότι θα έχω μια καλή χρονιά και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια