Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όταν η Νέα Σμύρνη φόρεσε (ξανά) ευρωπαϊκό κουστούμι! (video)

Tο ημερολόγιο γράφει 13 Ιουλίου 2019, ωστόσο εγώ θα γυρίσω το χρόνο δύο χρόνια πίσω και θα θυμηθώ μία καλοκαιρινή, αλλά συνάμα γιορτινή Ν...

Tο ημερολόγιο γράφει 13 Ιουλίου 2019, ωστόσο εγώ θα γυρίσω το χρόνο δύο χρόνια πίσω και θα θυμηθώ μία καλοκαιρινή, αλλά συνάμα γιορτινή Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος στις 13 Ιουλίου 2017 υποδέχθηκε την Γκόριτσα από την Σλοβενία για τον 2ο προκριματικό γύρο και έθεσε τις βάσεις για την τότε πρόκριση του. Ο «Ιστορικός» αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επιβλήθηκε 2-0 χάρη στα τέρματα του Γερμανού επιθετικού Σαμέντ Γεσίλ στο 12’ και 47’.

Εκείνη την ημέρα ο Πανιώνιος επέστρεφε στην Ευρώπη μετά από 9 δύσκολα χρόνια και ο κόσμος του είχε πάρει θέση από νωρίς το απόγευμα στη κερκίδα και άπαντες πανηγύρισαν τη σημαντική επιτυχία.

Το παιχνίδι όπως όλη θυμόμαστε είχε ξεκινήσει στις 22:00 και εκείνη η ημέρα ήταν αρκετά ζεστή στην Αθήνα.

Ο Πανιώνιος με προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου παρατάχθηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Βλάχο, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπο, Σαββίδη, Γεσίλ (82’ Ταπόκο), Λάμπρου (90’ Σαραμαντάς), Μασούντ (78’ Ντουρμισάι), Μασούρας.




Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια