Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου πως μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες δι...

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου πως μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020. Τα γραφεία της ΠΑΕ θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου ανακοινώνουμε πως διευρύνουμε το ωράριο πωλήσεων καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Αναλυτικά, Δευτέρα με Παρασκευή όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ανανεώσουν ή να εκδώσουν νέα κάρτα διαρκείας από τις 10:00 έως 20:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 & Κ. Παλαιολόγου 24, Νέα Σμύρνη).

Το ωράριο αυτό θα ισχύει από την Τετάρτη 24/07 έως την Τετάρτη 31/07, ενώ για το ωράριο για τον μήνα Αύγουστο θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια