Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή Αξιοπούλου στον Πανιώνιο

Μία σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε και ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου. Την φανέλα της ομάδας μας για τη σε...

Μία σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε
και ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Την φανέλα της ομάδας μας για τη σεζόν 2019-2020 θα φοράει η έμπειρη γκαρντ Μαριάννα Αξιοπούλου, η οποία τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Η Αξιοπούλου είχε αγωνιστεί ξανά στον Πανιώνιο τη σεζόν 2011-2012 πραγματοποιώντας μία εκπληκτική πορεία με τον Ιστορικό, ο οποίος κατέλαβε τότε τη 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α’1 κατηγορίας. Η Αξιοπούλου είναι μία πολύ έμπειρη παίκτρια, η οποία αναμένεται να βοηθήσει και να δώσει άλλη ποιότητα στο «κυανέρυθρο» ρόστερ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανιώνιου για την απόκτηση της Αξιοπούλου:

«Την φανέλα του Ιστορικού θα φοράει την νέα σεζόν 2019 – 2020 η Μαριάννα Αξιοπούλου.

Η Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ ήρθε σε συμφωνία με την καταξιωμένη αθλήτρια και προχώρησε σε μια από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές. Η Μαριάννα είχε αγωνιστεί ξανά με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την περίοδο 2011 – 12, κατακτώντας με την ομάδα την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει αθλήτρια του ΑΟΠΦ, του Φάρου Κερατσινίου, του Πρωτέα Βούλας, της Αμαρυλλίδας, του Ελληνικού, του Αθηναϊκού, των Εσπερίδων, της Τερψιθέας, της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και των Καλυβίων.
Η Μαριάννα αγωνίζεται στη θέση του Guard, και έχει ύψος 1.64.»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια