Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Έχουμε την συνείδηση μας καθαρή...»

Με μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση οι Πάνθηρες "απαντούν" σε όσους περιμένουν από εκείνους να αναλάβουν... δράση αναφορικά με την ...

Με μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση οι Πάνθηρες "απαντούν" σε όσους περιμένουν από εκείνους να αναλάβουν... δράση αναφορικά με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, ενώ παράλληλα γνωστοποίησαν πως είχαν συνάντηση με τον Νίκο Ζαμάνη για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού:

"Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε κάποιες φωνές (δημόσια ως επί το πλείστον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) οι οποίες αναρωτιούνται τι κάνουμε με το θέμα Π.Α.Ε (ή και Κ.Α.Ε).

Η δική μας απορία είναι αν όλοι αυτοί που θέλουν να ξέρουν τι κάνουμε (ή πρόκειται να κάνουμε), ρωτάνε επειδή θέλουν να συμπράξουν σε δράσεις (;) ή γιατί περιμένουν κάποιον να κάνει κάτι για εκείνους.

Την γνωστή δηλαδή μέθοδο της ανάθεσης .. της επίλυσης του προβλήματος από άλλον (λαϊκιστι : να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα).

Ρητορικό το ερώτημα φυσικά!

Εμείς λοιπόν, ο ενεργός πυρήνας του Panthers Club 1983, θα πρέπει μάλλον να σας υπενθυμίσουμε πως είμαστε κανονικοί άνθρωποι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.

Εργαζόμαστε, έχουμε υποχρεώσεις, οικογένειες, προσωπικούς στόχους, ενδιαφέροντα, ζωή.

Παράλληλα βέβαια, είμαστε ενεργοί (όσο μπορεί ο καθένας) με τον Σύνδεσμο και τον Πανιώνιο.

Πάμε στην Ξάνθη (την Κρήτη, την Σλοβενία, το Ισραήλ) με τα δικά μας έξοδα όταν για τους άλλους είναι πολύ ακριβό (και μακρινό) το ταξίδι.

Γυρίζουμε στα σπίτια μας δύο ώρες πριν πάμε την Δευτέρα στο γραφείο, το συνεργείο, το μαγαζί, ενώ οι υπόλοιποι δουλεύουν αύριο και δεν μπορούσαν να έρθουν.

Πηγαίνουμε στον Σύνδεσμο να ενημερωθούμε και να πούμε την γνώμη μας όταν υπάρχουν σημαντικά θέματα ενώ οι υπόλοιποι κανιβαλίζουν από τα πληκτρολόγια με λόγια παχιά και μεγάλα.

Ανοίγουμε μέτωπα με διοικήσεις, αντίπαλους οπαδούς, μπάτσους, μπράβους και οποιονδήποτε απειλεί το σπίτι μας όταν για τους άλλους έχει στο σπίτι ζεστό φαΐ και η γυναίκα φωνάζει που έχουν αργήσει.

Καταλήγουμε με δικαστήρια στην πλάτη για να υπερασπιστούμε τους ομοϊδεάτες μας όταν για τους υπόλοιπους γινόμαστε είδηση σε κάποιο site ενώ scrollάρουν στον καφέ με την γκόμενα.

Σπάμε τα κεφάλια μας να βρούμε λύσεις για να είναι ο Πανιώνιος και οι Πάνθηρες πιο δυνατοί, πιο υγιείς, πιο ξακουστοί όταν οι υπόλοιποι .. βγάζουν το άχτι τους γράφοντας στον υπολογιστή από την θεσούλα με το μαξιλαράκι και το αναμμένο από πάνω aircondition τα .. επαναστατικά τους : “μα, τι θα γίνει επιτέλους”, “ποιος θα αναλάβει να γίνει κάτι”, “όλοι είναι για το πούτσο” και τα λοιπά γνωστά βαρύγδουπα του internet.

Αφήνουμε τις δουλείες μας, την βολή μας, την κανονικότητά μας για να τρέξουμε τα θέματα του Panthers Club 1983 και του Πανιωνίου όταν οι υπόλοιποι έχουν (πάντα τυχαίνει!) μια ... δουλειά που τους εμποδίζει να παραβρεθούν σε αυτές τις συνελεύσεις, έκτακτες συναντήσεις, συναγερμούς που .. βραδιάτικα, Κυριακάτικα, επαναλαμβανόμενα καλούμαστε να πάμε.

Το πως λοιπόν θα πράττουμε με την Κ.Α.Ε ή την Π.Α.Ε είναι θέμα εσωτερικό εκείνων που ασχολούνται και όχι δημόσιο κείμενο για να διαβάσει η κάθε κυανέρυθρη Τατιάνα των κοινωνικών δικτύων.

Για την ιστορία, η συνάντηση Πανθήρων - Ζαμάνη έγινε. Η Π.Α.Ε γνωρίζει απόλυτα τις θέσεις μας και από κει και πέρα είναι πλέον (απολύτως) στο χέρι τους για το τι θέλουν να κάνουν φέτος (και για όσο ακόμα διοικούν).

Να ενώσουν τον κόσμο και να πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να σώσουμε την χρονιά (;) ή να συνεχίσουν να κάνουν ο,τι έκαναν μέχρι σήμερα και να παίζουν τελικά μπροστά σε 1.500 άτομα που θα έχουν πάει στο γήπεδο μόνο και μόνο για να τους μεταδώσουν την μαυρίλα και τον αρνητισμό γι’ αυτό που αποπνέει η ομάδα;

Η ιστορία θα δείξει.

Εμείς, οι ενεργοί, έχουμε πάντως την συνείδησή μας καθαρή. Αυτό που μπορούμε, το κάνουμε και με το παραπάνω.

Οι υπόλοιποι που τα ξέρουν όλα στα facebook, τα instagram, τα site κλπ ας έρθουν σε συνελεύσεις να μας το δείξουν και μας. Οι υποδείξεις από προφίλ άγνωστα και πάνθηρες του 1990 που κάποτε έκαναν τα πράγματα αλλιώς δεν έχουν καμία θέση στην δύσκολη σημερινή πραγματικότητα.

Λάθη κάνουν όσοι αγωνίζονται. Αλάνθαστοι και παντογνώστες μόνο οι απ’ έξω και στα λόγια.

Και όπως λέει και μια φράση : “Δράσε ή σκάσε” ..

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Η σημερινή πραγματικότητα στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι μια.

Αυτοί που έχουν τους περισσότερους πελάτες και μπορούν να επηρεάσουν πολιτικά έχουν και τα βρώμικα αφεντικά του τόπου για προέδρους.

Όσοι δεν ανήκουν σε αυτές τις (τέσσερις) ομάδες γίνονται εξαρτημένοι διοικητικά από μια ή και από όλες αυτές που έχουν το χρήμα (και τα μέσα, τους παίκτες κλπ).

Το να ψαρώνετε με το οτι είμαστε εμείς παράρτημα ενώ ας πούμε όλοι οι υπόλοιποι κάτω από τους τέσσερις δεν είναι, κάπως μας ακούγεται για τον δείκτη νοημοσύνης.

Αν θέλουμε να πούμε αλήθειες, ας τις πούμε. Αλλά όλοι για όλους.

Όμως αυτό είναι ένα θέμα που χρίζει μεγαλύτερης ανάλυσης και ίσως την κάνουμε σε μια επόμενη ανακοίνωση.

Υ.Γ. 2 Πολλοί Πανιώνιοι ή Πάνθηρες όχι τόσο ενεργοί μας στέλνουν μηνύματα. Μας συναντούν στον δρόμο. Μας παίρνουν τηλέφωνα. Ενδιαφέρονται να μάθουν νέα. Προβληματίζονται. Μας λένε τις σκέψεις τους.

Όλοι αυτοί, για μας, είναι πηγή μιας σωστής λειτουργίας. Δεν είμαστε αποκομένοι. Ακούμε, δεχόμαστε τα λάθη μας, είμαστε ανοιχτοί στην αλλαγή σκέψης και πλεύσης.

Όμως αυτά γίνονται μόνο όταν απέναντί μας έχουμε αγνές προθέσεις και υγιή μυαλά. Με συνεργασία όλα γίνονται. Με την ισοπέδωση (ειδικά εκείνη την εύκολη, από το πληκτρολόγιο), τίποτα.

Υ.Γ. 3 Μια θεμελιώδης αρχή για όποιον θέλει να έχει ουσιαστικό λόγο στα πεπραγμένα του Συλλόγου είναι να γίνεται μέλος στον ερασιτέχνη. Να παίρνει μέρος στις γενικές συνέλευσεις, να λέει την γνώμη του, να απαιτεί το καλύτερο προς όφελος του Πανιωνίου.

Εμείς, οι ενεργοί στο Panthers Club 1983, δίνουμε ο καθένας μας τα €40 το χρόνο με αυτόν τον σκοπό. Εσύ φίλε κράχτη;".

Δεν υπάρχουν σχόλια