Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει στα κυανέρυθρα ο Παπαγεωργίου! (photo)

Παίκτης του Ιστορικού για έναν ακόμα χρόνο θα είναι και επίσημα ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο έμπειρος μπακ του Πανιωνίου έδωσε τα χέρια με...

Παίκτης του Ιστορικού για έναν ακόμα χρόνο θα είναι και επίσημα ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο έμπειρος μπακ του Πανιωνίου έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των κυανέρυθρων, υπογράφοντας την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 32χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την χαρά του που παραμένει στον Ιστορικό, ευχαρίστησε τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, τον Άκη Μάντζιο και υποσχέθηκε πως θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου και όσα είπε ο παίκτης:

Μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ Οικογενειας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Η δήλωση του ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΟΜΑΔΑ μας:

"Μετά απο δύο χρονια στην ομάδα, η απόφαση για την ανανέωση μου ήταν εύκολη και αυτονόητη για μενά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο μεγαλομετόχους τους κ.κ. Δάρα και Ζαμάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όπως και τον προπονητη κ. Μάντζιο. Τέλος, θα ηθελα να υποσχεθώ πως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο μαζί με όλους τους συμπαικτες μου, έτσι ώστε η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να πετύχει όλους τους στόχους της αυτή την δύσκολη χρονιά. Για τον λόγο αυτό όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ φίλαθλοι θα πρέπει να είναι κόντα στην ομάδα και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια".


Δεν υπάρχουν σχόλια