Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στην πρεμιέρα για τους Παίδες

Η ομάδα Παίδων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ γνώρισε την ήττα (69-56) από τον Προμηθέα στην πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήμ...

Η ομάδα Παίδων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ γνώρισε την ήττα (69-56) από τον Προμηθέα στην πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μέτσοβο.

Η άσχημη αρχή που είχαν οι «κυανέρυθροι» και στα δυο ημίχρονα, τους ανάγκασε να «κυνηγούν» συνεχώς στο σκορ και δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ολική ανατροπή, παρά τις τρείς απόπειρες που επιχείρησαν.

Ο Προμηθέας διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ, σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Αξιοποίησε την επιθετική δυστοκία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο πρώτο δεκάλεπτο (20-4) και άντεξε την αντεπίθεση που δέχτηκε στην δεύτερη περίοδο, όταν η διαφορά μειώθηκε μέχρι τους εφτά πόντους και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στους εννέα (39-30).

 Τα λάθη των παικτών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο πρώτο εφτάλεπτο του 3ου δεκαλέπτου και τα κλεψίματα της μπάλας, πρόσφεραν εύκολα καλάθια στην ομάδα της Πάτρας που αύξησε το προβάδισμα της μέχρι και τους 19 πόντους (54-35 στο 26’. Η τέταρτη περίοδος άρχισε για τον Προμηθέα από το σύν 15 (48-53), αλλά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μείωσε σταδιακά, μέχρι τους οκτώ (60-52 στο 36’). Η αστοχία, όμως, σε σουτ τριών πόντων ή ακόμα και σε λει απ στέρησαν την ύστατη ευκαιρία στην διεκδίκηση της νίκης.

Στην δεύτερη αγωνιστική (23/6), η ομάδα Παίδων θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας (20.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια