Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μελέτης: «Μην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα επειδή συνέβη»

Η δήλωση του προπονητή Κώστα Μελέτη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου. «Μετά από πολλή σκέψη κα...

Η δήλωση του προπονητή Κώστα Μελέτη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου.

«Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ζυγίσει αρκετά όλες τις παραμέτρους είμαι πεπεισμένος ότι αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να αποχωρήσω από την μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου. Από το 2014 μέχρι σήμερα περάσαμε πολλά, όμως πάντα στο τέλος καταφέρναμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει.

Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα του 2014 μέσα σε 4 αγωνιστικές καταφέραμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στην Α2, ενώ τον επόμενη χρόνο ως συνεργάτης στο αντρικό καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον ιστορικό στόχο που είχαμε αναλάβει και να πάρουμε το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Από το 2017 μέχρι και φέτος κατακτήσαμε δύο φορές το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ τερματίσαμε πέρσι δεύτεροι σε όλη την Ελλάδα και φέτος τρίτοι.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά, όμως πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να «γεφυρώσουμε» όποιο χάσμα υπήρχε και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για τις στιγμές που περάσαμε. Είτε άσχημες, είτε όμορφες είναι στιγμές που σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον μας.

Προσωπικά αποχωρώ γεμάτος γιατί νιώθω πως έδωσα ό,τι καλύτερο είχα με μοναδικό στόχο να ανταποκριθώ στην τεράστια τιμή που μου έγινε να δηλώνω μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Δυστυχώς, αυτός ο όμορφος κύκλος κλείνει εδώ, καθώς χθες υπέβαλα την παραίτηση μου για λόγους κυρίως φιλοσοφίας .

Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ περισσότερα στα παιδιά μου, στους παίκτες που ξέρω πόσο μοχθούσαν καθημερινά. Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά καθημερινά και μην αφήνετε τίποτα να σας αποσπά από τον στόχο σας. Να θυμάστε πάντα ότι η σωστή νοοτροπία η αληθεια και η σκληρή δουλειά είναι τα μόνα συστατικά που χρειάζεστε για την επιτυχία σας. Κι όπως λέει κι ο Gabriel García Márquez: «Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα, επειδή συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια