Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προκλητικός ο Λυκογιάννης!

Άκρως προκλητικός ήταν για μία ακόμη φορά ο Άρης Λυκογιάννης. Ο προπονητής του Χολαργού, ο οποίος στο ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γ...

Άκρως προκλητικός ήταν για μία ακόμη φορά ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο προπονητής του Χολαργού, ο οποίος στο ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο είχε κάνει άσεμνη χειρονομία, έδωσε... σόου στο κλειστό "Σοφία Μπεφόν".

Ο έμπειρος coach, κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα, γύρισε προς το μέρος των φιλάθλων του Πανιωνίου εξαπολύοντας άσεμνα λόγια, που παρέπεμπαν σε οπαδό (όχι από τους καλούς) και όχι επαγγελματία προπονητή πρώτης κατηγορίας.

Αυτό έφερε τον ξεσηκωμό των κυανέρυθρων φιλάθλων, οι οποίοι του... έσουραν αρκετά "γαλλικά" στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λυκογιάννη να τους απαντάει αρκετές φορές.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα περίπου 50 φίλοι του Ιστορικού τον περίμεναν έξω από το κλειστό του Φαλήρου, ώστε να του ζητήσουν λεκτικά τον λόγο, με τους ψυχραιμότερους, κάποιους αστυνομικούς και τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου και νυν του Χολαργού Γρηγόρη Ραλλάτο να μπαίνουν στην μέση ηρεμώντας τα πνεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια