Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λύγισε στις δηλώσεις του ο Μόρας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ...»

Ο Βαγγέλης Μόρας, εμφανώς πολύ συγκινημένος, μίλησε για την πολύ όμορφη κίνηση των οπαδών του Πανιωνίου να αναρτήσουν το πανό για το ίδρυ...

Ο Βαγγέλης Μόρας, εμφανώς πολύ συγκινημένος, μίλησε για την πολύ όμορφη κίνηση των οπαδών του Πανιωνίου να αναρτήσουν το πανό για το ίδρυμα του αμυντικού της ΑΕΛ με το όνομα «Save Μόρας».

Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος είχε χάσει τον αδερφό του το 2015, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική πρωτοβουλία και κίνηση των φίλων του Πανιωνίου και την στήριξη που δέχεται.

Επίσης ευχαρίστησε τους κυανέρυθρους, ενώ την ώρα των δηλώσεων του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει και τα δάκρυα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

"Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χορτάσει να βλέπουμε άσχημα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό σήμερα που είδα με χαροποιεί πολύ (εμφανώς συγκινημένος ο Μόρας σταματάει για λίγο και συνεχίζει...). Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι καθόλου. Το μήνυμα που ήθελα πάντοτε να περάσω από τότε που έφυγε ο αδερφός μου ήταν αυτό. Να βλέπω μία αντίπαλη ομάδα να σηκώνει ένα τέτοιο πανό και να στηρίζει μία τέτοια προσπάθεια. Δύο ομάδες ενώνονται, οι φίλαθλοι ενώνονται και περνάμε αυτό το μήνυμα που ήθελα πάντα με τον αδερφό μου, το να γίνει δότης του μυελού των οστών. Ότι και να πω γι΄αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Είμαι πραγματικά γεμάτος, αυτά θέλω να κρατήσω από το ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνυμα βλέπω ότι αγγίζει όλο τον κόσμο. Θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια