Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Οι επτά νίκες είναι η επιβράβευση όλων στην ομάδα»

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά για τις απελευθερωμένες από άγχος εμφανίσεις του Πανιωνίου στις 4 τελευταίες αγωνιστικές της Basket League κα...

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά για τις απελευθερωμένες από άγχος εμφανίσεις του Πανιωνίου στις 4 τελευταίες αγωνιστικές της Basket League και την διεκδίκηση κι άλλων νικών, ανεξαρτήτως της εξασφάλισης της παραμονής του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Πιστεύουμε ότι στην πιο κατάλληλη καμπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ απέδειξε περίτρανα ότι ήταν έτοιμος και αποφασισμένος να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν για την εξασφάλιση της παραμονής του. Γι’ αυτόν τον λόγο και πετύχαμε δυο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Με αντίπαλο το Περιστέρι, είχαμε και έξτρα κίνητρο νίκης για τον τρόπο που ηττήθηκαμε στον πρώτο γύρο και αυτή την φορά, κάναμε σωστή διαχείριση των λεπτομερειών, σε χρόνο και σκόρ, στις τελευταίες επιθέσεις.

Οι 7 νίκες είναι η επιβράβευση όλων όσων δουλεύουν στην ομάδα, δίπλα σ’ αυτήν και φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της.

Για την εμβόλιμη αγωνιστική, παίζουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ που είναι αθλητική ομάδα, έχει ποιότητα στο ρόστερ, ειδικά στην περιφέρεια διαθέτει ικανούς σκόρερ, τους Γκος, Χάτσερ, Τέπιτς, Ζάρα και παίζει καλά στο γήπεδο της. Υπάρχει η εμπειρία των Μαργαρίτη και Χρυσικόπουλο, ενώ στις θέσεις των ψηλών παίζουν οι Γκάρετ και Τζέφερσον. Ο ΠΑΟΚ αρέσκεται στο pick ‘n roll και πρέπει να δουλέψουμε στην περιφέρεια για να το περιορίσουμε δραστικά. Δεν αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ως «έδαφος» προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει το κίνητρο καλής απόδοσης, απαλλαγμένος από άγχος και με ψυχολογία που δίνει την δυαντότητα να τελειώσουμε το φετινό πρωτάθλημα, με την καλύτερη δυνατή εικόνα. Απομένει ένας μήνας μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου και στους νεότερους παίκτες μας, θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια