Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοπαλία με ανατροπή για την... κυανέρυθρη Εθνική!

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, τελικά πήρε τον βαθμό...

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, τελικά πήρε τον βαθμό κόντρα στην Βοσνία (2-2).

Μία Εθνική που είχε έντονο.... κυανέρυθρο χρώμα, καθώς ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ παίκτες της αποστολής της ομάδας έχουν έναν κοινό παρανομαστή, τον Πανιώνιο!

Συγκεκριμένα, οι Σιόβας, Κολοβός, Μασούρας, Σάμαρης, Ρισβάνης, Σιώπης και Μπακασέτας έχουν ουσιαστικά "φτιάξει" το ποδοσφαιρικό τους όνομα στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Ντουρμισάι είναι ακόμα παίκτης του Ιστορικού. Μάλιστα, αν προσθέσουμε και τον τραυματία Μήτρογλου που απουσίαζε από το ματς, τότε μιλάμε για εννέα ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα του "Πάνθηρα"!

Όσον αφορά το παιχνίδι στη Βοσνία, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και σημείωσαν δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά, εκμεταλλευόμενοι τα παιδικά λάθη της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, όμως η Εθνική ανέβασε την απόδοση της και ξεκίνησε την... αντεπίθεση. Με πέναλτι του Φορτούνη στο 64' και με φοβερή κεφαλιά του κυανέρυθρου παιδιού Δημήτρη Κολοβού στο 85', πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.


ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος – Μπακάκης (Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης – Ζέκα (67’ Κολοβός), Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Σάμαρης - Φορτούνης, Δώνης.

Στον πάγκο για την Εθνική: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Βαλεριάνος, Ρισβάνης, Σιώπης, Ντουρμισάι, Μπακασέτας, Μαυρίας, Κολοβέτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια