Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατάρρευση στο τρίτο δεκάλεπτο...

Αναμενόμενη ήττα για τον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό με 65-101 στο -σχεδόν- κατάμεστο ''Σοφία Μπεφόν". Η ομάδα του Φραγκιά...

Αναμενόμενη ήττα για τον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό με 65-101 στο -σχεδόν- κατάμεστο ''Σοφία Μπεφόν".

Η ομάδα του Φραγκιά ήταν μεσα στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, όμως πλήρωσε το τραγικό τρίτο δεκάλεπτο όπου πέτυχε μόλις 4 πόντους και έτσι ηττήθηκε εύκολα.

Όμορφη εικόνα στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου η πεντάδα του Πανιωνίου ήταν ελληνική και νεανική, με τους Δίπλαρο, Δημητρακόπουλο, Καμπερίδη, Χουγκάζ και Καμαριανό να παίρνουν το χειροκρότημα.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος εμφανίστηκε πλήρως ανταγωνιστικός, έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον σαφώς πιο ανώτερο αντίπαλο του, με το σκορ της περιόδου να είναι 19-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε και το βάθος στο ρόστερ του, αλλά και την δύναμη του κοντά στη ρακέτα κόντρα στους πιο "κοντούς" του Πανιωνίου.

Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξαν και κάποια διαιτητικά σφυρίγματα, τα οποία ευνόησαν τους φιλοξενούμενους, με τους παίκτες του Ιστορικού να έχουν παράπονα για την αντιμετώπιση της διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός όπως και να έχει απέκτησε διψήφια διαφορά υπέρ του και το τελος του ημιχρόνου βρήκε τον Πανιώνιο να είναι πίσω στο σκορ με 37-47.

Η τρίτη περίοδος ήταν καταστροφική για την ομάδα του Φραγκιά. Οι κυανέρυθροι δεν μπορούσαν να σκοράρουν με κανέναν τρόπο και είναι χαρακτηριστικό πως σε 10 λεπτά πέτυχαν μόλις τέσσερις πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός 20! Σκορ δεκαλέπτου 41-67.

Η τελευταία περίοδος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει με κάθε τρόπο από την γραμμή του τριπόντου, ενώ ο Βασιλης Φραγκιάς έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Χουγκάζ, ο Καμεριανός, ο Δημητρακόπουλος, ο Καμπερίδης και ο πιο έμπειρος από τους μικρούς Δίπλαρος.

Ο Πανιώνιος για πάνω από 5 λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με μόνο Έλληνες στην πεντάδα του και κυρίως παιδιά κάτω από 20 ετών!

Δεκάλεπτα: 19-20, 37-47, 41-67, 65-101

Πανιώνιος(Φραγκιάς): Παπαντωνίου 5(1), Berry 7, Harris 7(1), Austin 13(1), Hamilton 5, Dorsey 3, Καμπερίδης 7(1), Δίπλαρος 2, McKee 2, Καμαριανός 4, Δημητρακόπουλος 8(1), Χουγκάζ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια