Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παίζεται» για Κότνικ

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μάτιτς Κότνικ και αν καταφέρει τελικά να μπει στην αποστολή για το κυριακ...

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μάτιτς Κότνικ και αν καταφέρει τελικά να μπει στην αποστολή για το κυριακάτικο (17/3) κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. 

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δάχτυλο του χεριού του και θα κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να φανεί αν είναι πιθανό να προλάβει τον αγώνα με τους Ακρίτες.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο Κότνικ να αγωνιστεί την Κυριακή, τότε το πιθανότερο είναι ο Μαλέρμπ να πάρει την θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας στο εν λόγω ματς.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ήδη γράψει από την Τετάρτη (13/3), Μασούρας και Μανιάτης έχουν επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και υπολογίζονται κανονικά, ενώ γίνεται προσπάθεια και για τον Σαραμαντά, όμως θεωρείται δύσκολο να καταφέρει να είναι έτοιμος.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την Ξάνθη επανέρχεται και ο Τσιλούλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο παιχνιδιών που είχε.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια