Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μονόδρομος η νίκη!

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι θα δώσει ο Πανιώνιος στη νέα πλέον έδρα του, στο κλειστό ‘’Σοφία Μπεφόν’’ στο Παλαιό Φάληρο, οπου σήμερα...

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι θα δώσει ο Πανιώνιος στη νέα πλέον έδρα του, στο κλειστό ‘’Σοφία Μπεφόν’’ στο Παλαιό Φάληρο, οπου σήμερα (Σάββατο 2/2), στις 18:00, υποδέχεται το Λαύριο, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να σπάσουν το κακό σερί που έχουν και να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών στον αγώνα που δίνει η ομάδα για να σωθεί.

Ο Ιστορικός θα εμφανιστεί ανανεωμένος στο ματς, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, τόσο όσον αναφορά το ρόστερ αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

Η επιστροφή του Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο καθώς και οι μεταγραφικές κινήσεις με την αποχώρηση του Ελ Αμιν και του Τζίμι Τειλορ, αλλά και την απόκτηση των Μπλέικ Χάμιλτον και Ταιουέιν ΜακΚι, ελπίζουν άπαντες στην ομάδα δώσουν νέο αέρα, αφού κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο από εδώ και στο εξής για τον Ιστορικό.

Το ματς θα ξεκινάει στις 18:00,  στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ Σοφία Μπεφόν’’ στο Παλαιό Φάληρο.

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια