Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρουμπελάκης: «Ευχαριστώ τον κόσμο, τα κορίτσια δίνουν το 150%» (video)

Ο Γιώργος Ρουμπελάκης , μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας επί του Σπόρτιγκ, μιλώντας στην κάμερα του panionianea.gr ,   ευχαρίστησε τον...

Ο Γιώργος Ρουμπελάκης, μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας επί του Σπόρτιγκ, μιλώντας στην κάμερα του panionianea.gr, ευχαρίστησε τον κόσμο του Πανιωνίου για την παρουσία του στο γήπεδο και ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να αποφύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από τις θέσεις που οδηγεί στα play out.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού:

"Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε. Ήταν για εμάς ο 6ος παίκτης.Τον χρειαζόμαστε και μέχρι το τέλος της χρονιάς δίπλα μας και θεωρώ ότι και με την εμφάνιση που κάναμε, παίζοντας καλό μπάσκετ και με την ενέργεια και το πάθος που βγάλανε τα κορίτσια, θα τους αναγκάζουμε να συνεχίσουν να έρχονται να μας βλέπουν.

Θέλω να πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ, ήταν ο έκτος παίκτης που μας ώθησε να πάρουμε αυτό το πάρα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι.

Θέλω επίσης να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια γιατί από τη μέρα που έχω έρθει δίνουν το 150% των δυνατοτήτων τους, προσπαθούν πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις και δυστυχώς δεν μας ευνόησαν τα αποτελέσματα που κάναμε τον τελευταίο καιρό. Χάσαμε και αρκετά παιχνίδια στο τέλος. Όμως πλέον τα κορίτσια έχουν καταλάβει τη σημασία, πού βρισκόταν η ομάδα και ακόμα βρίσκεται σε μία δυσχερή κατάσταση.

Έχουμε πει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς εχουμε άλλους τέσσερις τελικούς και σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια ψυχραιμία, αλλά με το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια για να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τη θέση των play out και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τέλος, Ήθελα να ξαναπώ ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και θέλω να τους έχουμε και στη συνέχεια κοντά μας."

*Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις δηλώσεις του Ρουμπελάκη (στο 8:35 του βίντεο).



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια