Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος στα panionianea.gr: «Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό»

Στην σημαντικότητα της νίκης του Ιστορικού επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος . Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο οποίος ήταν ...

Στην σημαντικότητα της νίκης του Ιστορικού επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας στο εν λόγω ματς, μίλησε στα panionianea.gr μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης και αναφέρθηκε τόσο στην πολύτιμη επικράτηση των κυανέρυθρων, όσο και στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/2).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου μέσου:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, αφού είχαμε στραβοπατήσει εδώ με τον Απόλλωνα, ενώ προερχόμασταν από την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε μας ούτε τον Παναθηναϊκό, γιατί ο αέρας ήταν δυνατός και δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε την πορεία της μπάλας σε πολλές περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε γρήγορα με κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την εύνοια του ανέμου και μετά και το 2-0 ήταν πιο εύκολο να κάνουμε εμείς το 3-0 παρά να βάλει γκολ ο Παναθηναϊκός".

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: "Πάμε στην Τούμπα με ένα υπέρ μας αποτέλεσμα, το 2-1, που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα. Για να προκριθούμε θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, καθώς το κύπελλο μας ενδιαφέρει και δεν θα πάμε απλώς για να πάμε. Θα παίξουμε για να πάρουμε αυτό που μπορούμε και μας αξίζει".

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια