Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου συμμετέχουν στο Intersport Cage Football Tour 2019

Οι αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. είναι προσκεκλημένοι στο Intersport Cage Football Tour 2019 που θα διοργανωθεί ...

Οι αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. είναι προσκεκλημένοι στο Intersport Cage Football Tour 2019 που θα διοργανωθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην πλατεία Νέας Σμύρνης . Ένα event που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με δωρεάν συμμετοχή και πολύ πλούσια δώρα από Adidas και What’s up. Οι προκριματικοί είναι το Σάββατο και οι τελικοί την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο.

H δήλωση συμμετοχής από τα παιδιά γίνεται πολύ απλά, μέσω του site ή μας δηλώνετε επι τόπου στη γραμματεία της διοργάνωσης.
Οι ηλικιακές κατηγορίες συμμετοχής είναι από το 1998 έως το 2008.
Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει από δυο (2) έως τρεις (3) παίκτες.
Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος σε όσα τουρνουά επιθυμεί, συμπληρώνοντας κάθε φορά την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής.
Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στο ίδιο τουρνουά περισσότερες από μια φορές υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα του αποκλείστηκε από το τουρνουά και η νέα του συμμετοχή γίνεται με νέα ομάδα η οποία έχει διαφορετική σύνθεση παικτών.

Αποδεκτή συμμετοχή γίνεται αυτή, η οποία έχει όλα τα στοιχεία, που απαιτούνται (όνομα ομάδας, ηλικιακό γκρουπ, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τόπος διεξαγωγής αγώνων, στοιχεία επικοινωνίας αρχηγού ή κηδεμόνα και την αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής).
Οι συμμετέχοντες (ή οι κηδεμόνες σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκου), θα πρέπει να φέρουν στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά ταυτότητα, διαβατήριο (ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο-κρατικό έγγραφο που φέρει φωτογραφία, όνομα και ημερομηνία γέννησης).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.intersportcagefootball.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια