Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντουρμισάι: «Κάποιοι δεν θέλανε να προκριθούμε εμείς»

Ο Φιορίν Ντουρμισάι, μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που άξιζε να περάσει, αλλά κάπο...

Ο Φιορίν Ντουρμισάι, μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που άξιζε να περάσει, αλλά κάποιοι δεν θέλανε να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δώσαμε παραπάνω από το 100%. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Ένα συγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου».

Για την έκβαση του αγώνα: «Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Πιστέψαμε στην πρόκριση μετά το 2-2. Δεχτήκαμε ένα γκολ με ένα πέναλτι που διίστανται οι απόψεις. Κάποιος ας πάρει θέση σε όσα γίνονται. Κάποιοι δεν θέλανε να προκριθούμε εμείς».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν είναι πέναλτι από ότι μου είπανε. Πιστεύω και εγώ πως δεν είναι. Θα το δω όμως να έχω άποψη».

Για το μέλλον του: «Ακούγονται πράγματα, εγώ έχω συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμα, θα μιλήσω μετά το καλοκαίρι. Εγώ σέβομαι τον σύλλογο και είμαι παίκτης του Πανιωνίου μέχρι το 2020»

Δεν υπάρχουν σχόλια