Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ11: Νίκη για τους μικρούς

Η Κ11 του Ιστορικού κατάφερε το Σάββατο (2/2/19) να κερδύσει με 3-1 τον Παθιακάκη και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δυνατής...

Η Κ11 του Ιστορικού κατάφερε το Σάββατο (2/2/19) να κερδύσει με 3-1 τον Παθιακάκη και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δυνατής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό όπου είναι την ερχόμενη αγωνιστική.

Οι κυανέρυθροι είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο γήπεδο, με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αφού είχαν πολλές ευκαιρίες, με δύο δοκάρια και τρία γκολ.
Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ για τους κυανέρυθρους ο Χρήστος Σακκάς με κoντινό σουτ ο οποίος λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για τον Ιστορικό με μακρινό σουτ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Κων/νος Ναλιτζής, αφού προηγήθηκε ένας υποδειγματικός συνδυασμός, σκόραρε για 3η φορά με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στην επανάληψη, τα αγόρια του Κώστα Κάφαλη έριξαν ρυθμούς κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, εν όψει του παιχνιδιού με τους ερυθρόλευκους. Μπορεί λίγο αργόετερα να δέχθηκαν γκολ οι κυανέρυθροι όμως είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όπως και ένα δοκάρι ακόμα.

Όμως οι μικροί πάνθηρες σαφέστατα ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήραν τος τρεις πόντους με τελικό σκορ 3-1.

Άξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παιδιά και στον προπονητή.

Σύνθεση Ιστορικού:
(Κάφαλης Κώστας) Βαλιούτης Αλέξανδρος, Βαμβούκος Φώτης, Γάσπαρης Τόμας, Επαγγελής Δημήτρης, Ευαγγελινός Κων/νος, Κυριακάκης Χαράλαμπος, Λιάσκος Σταύρος, Μάρκου Αλέξανδρος, Μέτσος Άλκης, Μούζος Παναγιώτης, Ναλιτζής Κων/νος, Παγουλάτος Γιώργος, Πετρίδης Μηνάς, Σακκάς Χρήστος, Χατζηδάκης Νίκος, Φυντανίδης Μαρίνος

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια